Nu het voetbalseizoen weer is begonnen, zit het stadion iedere twee weken natuurlijk weer helemaal gevuld. Toch kan het zo zijn dat je niet altijd in de gelegenheid bent om naar het stadion toe te gaan of omdat je simpelweg niet in het bezit bent van een seizoenkaart. Wanneer je dan toch graag je favoriete club op de voet wilt volgen, kun je dit op een aantal verschillende manieren doen. Je kunt thuis voor de buis gaan zitten, maar ook in de kroeg kun je ongetwijfeld de wedstrijd live bekijken. Om ervoor te zorgen dat jij geen wedstrijd meer hoeft te missen, hebben we een aantal tips voor je.

Thuis 

De voor de hand liggende manier om de wedstrijden te kunnen volgen dat is natuurlijk gewoon lekker thuis. Met een abonnement op de favoriete sportzender hoef je dan niets meer te missen. Het grote voordeel wat je hierbij hebt, is dat je alles duidelijk en zelfs in de herhaling kunt zien en ook nog eens wordt voorzien van commentaar. Ook hoef je niet in de rij te staan voor het toilet en kun je een koud biertje uit je eigen koelkast pakken. Heb je zin in iets lekkers, dan is ook dat in een handomdraai geregeld. Zo heeft het thuis kijken de nodige voordelen zoals je wel kunt zien. Nog leuker is het, wanneer je dit met vrienden doet. Dus nodig je vrienden uit en moedig samen je favoriete club aan!

Streamen via je telefoon

Het kan natuurlijk om wat voor reden dan ook altijd voorkomen dat je tijdens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen niet thuis bent. Ontzettend vervelend, je wilt natuurlijk helemaal niets missen. Gelukkig hoeft dat ook niet! Met de technologie vandaag de dag stream je alles namelijk ontzettend makkelijk en snel is de beste beeldkwaliteit op je mobiele telefoon. Wel is het belangrijk dat je beschikt over een abonnement met voldoende internet snelheid. Heb je dit niet, dan is het aan te raden om hier zo snel mogelijk verandering in te brengen. Zo kun je eenvoudig online je sim only vergelijken zodat je kunt zien welk abonnement er eventueel beter bij je past. Onbeperkt internet is natuurlijk ideaal wanneer je regelmatig wilt streamen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je internet op is en kun je altijd en overal je favoriete video’s en voetbalwedstrijden streamen.

In het stadion

De echte supporter, die zit natuurlijk in het stadion. Zo kun je de sfeer van dichtbij voelen en kun je onder het genot van een heerlijk biertje kijken hoe Sparta het er deze week weer van afbrengt op het ‘kasteel’. Wel is het handig om er op tijd naartoe te gaan, zodat je zeker weet dat je niets mist. Vooral wanneer je met de trein, bus of metro gaat, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er vertraging is. Vertrek dus op tijd van huis, zodat je ook in aanloop naar de wedstrijd zelf de jongens op het veld tijdens de warming-up kunt aanmoedigen.