Zes spelers verlaten Sparta

0
83

Sparta neemt afscheid van spelers met aflopend contract

De aflopende contracten van zes spelers zullen niet verlengd worden. Sparta neemt afscheid van Roy Kortsmit, Royston Drenthe, Gregor Breinburg, Giliano Wijnaldum, Janne Saksela en Edouard Duplan.

Technisch Manager Henk van Stee: “Voor alle zes de spelers geldt dat ze allemaal hun inbreng hebben gehad in de A-selectie afgelopen seizoen en we ook dankzij hun inzet zijn gepromoveerd naar de Eredivisie. Natuurlijk hadden deze spelers zelf wellicht ook meer inbreng willen hebben en anderzijds hadden wij wellicht nog meer verwacht van hen. In ieder geval willen wij ze alle zes van harte bedanken voor hun bijdrage en wensen wij ze veel succes toe!”

Bron: Sparta Rotterdam

UPDATE: Het volgende bericht plaatste Sparta via www.sparta-rotterdam.nl op zaterdag 1 juni om 11:00 uur.

Sparta Rotterdam heeft de contracten met Nico Jalink, Nourdin Boukhari en Frank Kooiman met één seizoen verlengd. Nico Jalink is ook komend seizoen één van de assistenten van Henk Fraser. Frank Kooiman blijft ook komend seizoen keeperstrainer en Nourdin Boukhari zal Jeroen Rijsdijk assisteren bij Jong Sparta. Daarnaast zal Timo de Water als inspanningsfysioloog toegevoegd worden aan de begeleidingsstaf. Hij volgt Olivier Noordam op die zal vertrekken bij Sparta.
Technisch Manager Henk van Stee: “Het is geen toeval dat de trainers die ook volgend seizoen op Het Kasteel blijven allemaal een achtergrond hebben als speler van Sparta Rotterdam. Met z’n drieën hebben ze meer dan 500 officiële wedstrijden gespeeld voor Sparta en als trainer hebben ze allemaal hun eigen inbreng in de staf van hoofdtrainer Henk Fraser en zijn assistent Aleksandar Rankovic.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties