Morgenochtend 11:00 uur start de verkoop van kaarten voor de eerste Rotterdamse derby van dit jaar. Op 4 augustus gaat de club van Rotterdam het opnemen tegen de club van de Linkermaasoever. Na een jaar van afwezigheid op het hoogste niveau wil en moet je daar als Spartaan natuurlijk bij zijn! Laten we massaal onze club steunen en ga mee naar Zuid!

Er zullen in eerste instantie 750 kaarten voor het uitvak beschikbaar zijn, maar als deze op 19 juli uitverkocht zijn komen er nog eens 450 extra beschikbaar en kunnen we net zoals in seizoen 2016-17 met 1.200 Spartanen het zichzelf oppermachtig wanende legioen vocaal gaan overstemmen. Hiermee tonen we dan maar weer eens aan wie de club van Rotterdam is!

Ondanks dat het vakantietijd is, moet het mogelijk zijn om maximale support voor onze jongens te realiseren. Sparta zal naar verwachting defensief de muur op trekken en zal loeren op de counter waardoor de eerste overwinning sinds lange tijd zeer zeker tot de mogelijkheden behoort. En dan staan we bovenaan! En raad eens wie er dan onderaan staat? En wie daar nu niet bij zijn? En kuipvrees: dat is zo twintigste eeuws……..als je daar nog niet overheen bent adviseren we je vooral om op 19 april 2020 ook af te haken en voor dat wedstrijdje een ander je kaartje te gunnen.

Er zijn twee mogelijkheden om naar de kuip te gaan. Met de bus vanaf Spangen of op eigen vervoer. Kaarten kosten respectievelijk € 23,50 voor de bus en € 19,00 voor eigen vervoer. Als je met de bus vanaf Spangen gaat dan krijg je als lid van de SV €5,00 cash terug en indien je jeugdlid bent zelfs € 10,00

Meer info op Spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties