Vrij vervoer naar Kralingen

Goed nieuws voor de Spartaanse uitsupporter. Na een seizoen van wederzijdse verplichte buscombi’s, mogen de supporters van Sparta weer op eigen gelegenheid naar de uitwedstrijd in Kralingen reizen.

Doordat de voorgaande editie van deze derby zonder enige wanklank verliep is daartoe besloten in het vooroverleg met clubs, politie en de supporters.
En dat is goed nieuws om te horen in deze roerige supporters-tijden waar tot overmaat van ramp steeds meer supporters-onvriendelijke maatregelen opgelegd worden die als een collectieve straf ervaren worden.

Lekker met je fiets, het openbaar vervoer, auto of per voet naar Excelsior is een veel beter uitzicht dat weer verplicht in Spangen in een bus stappen. Hoe heerlijk is het om voor of na de wedstrijd een biertje te drinken in een van de cafe’s op het Oostplein en daar te ontdekken dat we best wel de nodige overeenkomsten hebben met de Excelsior fans. De redactie van ITWM die dat jarenlang deed, kan niet anders beamen.

Dus hulde voor de mensen die hier over gaan en hebben besloten dat we op 1 oktober a.s. weer op eigen houtje kunnen reizen. Laten we gaan voor de overwinning op Woudenstein en er een mooi gezellig feestje zonder ellende van maken. En hou de website van spartakaartje.nl in de gaten als je op tijd wil zijn voor een van de weinige tickets die beschikbaar zullen zijn. Het uitvak herbergt maar 400 plaatsen en Sparta zal ongetwijfeld de loyaliteitspunten weer van stal gaan halen.

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties