Het is november. Toch wel de maand waarin Sparta de eerste driepunter moet gaan binnen slepen. Kan onze club tegen een Heerenveen in bloedvorm de eerste overwinning van het seizoen behalen? We gaan het vanmiddag thuis vanaf de bank aanschouwen, omdat we vanwege de welbekende omstandigheden niet naar Het Kasteel mogen.

Sparta – Heerenveen, zondag 1 november 2020. Aanvang 14:30 uur. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst. Charl Schaap en Rogier Honig zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Alex Bos. Stan Teuben is de VAR en niemand minder dan Marco Ribbink, de assistent VAR. De wedstrijd is onder meer te volgen via Radio Rijnmond en wordt live uitgezonden op Fox Sports 1.

Heerenveen één van de verrassingen dit seizoen

Sparta ontpopt zich, met vier gelijke spelen (tegen AZ, Feyenoord, Heracles en ADO) als een tegenstander die moeilijk te verslaan is. Toch is de oogst met 3 punten uit 6 wedstrijden magertjes. Natuurlijk is dat deels te verklaren door de op papier moeilijke competitiestart, maar ook ontbreekt bij Sparta nog het ‘killersinstinct’. Noem het gogme of wellicht is het kwaliteit om wedstrijden af te maken. Deroy Duarte had in de laatste seconde de overwinning in De Kuip kunnen maken. Pakt Auassar geen rood tegen Heracles, dan win je die wedstrijd waarschijnlijk. Deroy Duarte en Engels stonden tegen ADO als invallers fris in het veld maar waren diep in blessuretijd toch niet scherp en dekten lukt, in plaats van keeper Koopmans op te vangen. Heel het elftal een extra verlenging in de benen en uitgeschakeld in de beker. Tel uit je ‘winst’. Hoewel Sparta groeiende lijkt, mag het op beslissenden momenten nog een stukje scherper. Een spoedige overwinningen is ieder geval nodig om aansluiting te vinden bij de bovenkant van het rechterrijtje.

Een driepunter tegen Heerenveen zou dan ook precies op het juiste moment komen. Maar de Friezen ontpoppen zich dit seizoen tot nu toe als één van de grote verrassingen. Heerenveen heeft het financieel niet makkelijk en leek sportief gezien geen elftal voor de subtop op de been te kunnen brengen. Dit uitte zich ook in de voorbereiding, waarin Heerenveen alle wedstrijden verloor. Maar in de competitie doen ze het geweldig. Alleen de uitnederlaag bij Ajax (5-1) viel tegen. Het punt in en tegen Utrecht (1-1) was knap. En de rest van de duels werd gewonnen. Met knappe overwinningen ook. Thuis tegen Willem II bijvoorbeeld, uit bij Fortuna en vorige week nog met maar liefst 4-0 tegen Emmen. Gewoon een ontzettend moeilijke tegenstander. Sparta is gewaarschuwd.

Historie

Sparta doet het historisch bezien uitstekend op Het Kasteel tegen Heerenveen. Van de 17 thuiswedstrijden won onze club er 9. 2 keer eindigde het duel in een gelijkspel. Slechts 6 keer won Heerenveen en de laatste keer dat de Friezen zegevierden op Het Kasteel.

Video’s

Sparta

Er was even de hoop dat Kharcouch al tegen Feyenoord bij de selectie zou zitten, maar dat lukte niet. Tegen Heracles en ADO was hij er niet bij en ook vandaag tegen Heerenveen zit hij niet bij de selectie. De medische staf is voorzichtig met hem, maar we mogen toch ook wel constateren dat het tijdpad van zijn herstel gewoon tegenvalt. Coremans en Smeets zijn er ook niet bij vanwege blessures en Auassar is geschorst.

Fraser wil niets kwijt over zijn opstelling. Zelfs niet of hij Van Leer of Okoye laat keepen, maar het is vrijwel zeker dat Van Leer ‘gewoon’ weer onder de lat staat. Toch zal Van Leer zich snel moeten gaan bewijzen, want hij maakt dit seizoen een onzekere indruk, terwijl Okoye tegen ADO het uitstekend deed en ook zekere uitstraling had.

Fraser ziet in Wouter Burger een toekomstig basisspeler (“ik vind het een fantastische voetballer”, aldus Fraser), maar Burger heeft nadat hij Corona had best wat tijd nodig gehad om goed te herstellen. De middenvelder is nog niet volledig fit, zo liet onze trainert weten. De kans dat Burger tegen Heerenveen in de basis start is, ondanks het ontbreken van Auassar, daarom klein. En zo lonkt het basisdebuut in de eredivisie voor de 20-jarige Sven Mijnans, die een uitstekende ontwikkeling doormaakt en steeds als hij dit seizoen in actie kwam indruk maakte. Harroui zou hierdoor net als tegen ADO op zijn favoriete positie centraal op het middenveld komen te spelen.

Na de 4-4-2 tegen ADO is de verwachting dat Fraser tegen Heerenveen weer een 5-3-2 opstelling uit de hoge hoed tovert.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Van Leer, Fortes, Vriends, Beugelsdijk, Heylen, Pinto, Mijnans, Harroui, Deroy Duarte, Thy, Engels

Heerenveen

Arjan van der Ras en Jan ontbreken bij de Friezen vanwege blessures. Heerenveen trainer Johnny Jansen is een uitzondering in het Nederlandse trainersgilde. Zo nu en dan geeft hij gewoon zijn opstelling een dag van te voren al prijs. Best een verademing. Als er geen gekke dingen zijn en de tegenstander kan de opstelling wel raden, waarom eigenlijk ook niet? Dat Fraser een dag van tevoren zelfs nog mysterieus doet over welke keeper hij opstelt is ook een beetje onzin natuurlijk. Als er deze zondag geen onverwachte tegenslag komt voor de Friezen begint Heerenveen, dat o.a. met ex-Spartaan Floranus in de basis start, met de volgende 11 spelers.

Vermoedelijke opstelling sc Heerenveen: Mulder, Floranus, Van Hecke, Bochniewicz, Woudenberg, Kongolo, Batista Meier, J. Veerman, Nygren, H. Veerman, Van Bergen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
68 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
HansG
Spangenaar
3 maanden geleden

Is al bekend waarom Engels niet bij de selectie zit??

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  HansG
3 maanden geleden

Oh ik hoor net pijn in zijn lies

D
Cap
Spangenaar
3 maanden geleden

Zou ITWM voor de hosting van deze site betalen? Bereikbaarheid is weer drama. 😫

D
Cap
Spangenaar
3 maanden geleden

Heel fijn dat Okoye keept.

Fortes en Meijers ernaast, ook mooi.

MIJNANS!!!!!!

D
Joos
Spartaantje
3 maanden geleden

Redelijke opstelling hoor. Ik zou alleen liever met Emegha in de plaats van Gravenberch spelen. Ik vind Gravenberch echt helemaal niks.

Henry
Spartaantje
Je reactie op  Joos
3 maanden geleden

Direct naar de Opticien ….

D
ton
Je reactie op  Joos
3 maanden geleden

Was de beste anders tegen Ado…won heel veel duels en scoorde prachtig. Toen ie eruit ging was t over met bal vast houden voorin.

sparta_uk
Spartaantje
3 maanden geleden

Hij grijpt flink in.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  sparta_uk
3 maanden geleden

Ik zie ook geen Engels op de bank

sparta_uk
Spartaantje
Je reactie op  rotterdam[west]
3 maanden geleden

Ik denk ziek/geblesseerd.

Dus hij grijpt 2x noodgedwongen in (Engels en Auassar) en drie keer uit onvrede.

Had ik niet verwacht.

D
Andre_T
Spangenaar
3 maanden geleden

Geen Fortes, Meijers en Van Leer in de basis!!.
Okoye, Abels, Vriends, Beugelsdijk, Heijlen, Pinto, Mijnans, Harraoui, L.Duarte, Thy en Gravenberch. Engels niet bij de selectie.

D
rotterdam[west]
Gladiator
3 maanden geleden
Laatste wijziging 3 maanden geleden door rotterdam[west]
D
Dikker
Gladiator
3 maanden geleden

Stegeman was gisteren niet zo moeilijk, en duidelijk.
Twee fouten: hop, aanvoerder gewisseld nog voor rust.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Het waren ook wel hele grove fouten, alleen had ik toch maar even gewacht tot de rust.

sparta_uk
Spartaantje
3 maanden geleden

En?

h_zeeman
Spangenaar
3 maanden geleden

Als we als supporter de zaak vanuit de juiste context ( dus de visie van Fraser) bekijken:
We krijgen het Ajax van het hoge Noorden op bezoek, met op elke positie een speler die een klasse of twee klassen beter is.
Dus laten we de zaak maar goed dicht spijkeren, met zoveel mogelijk verdedigers, verdedigende middenvelders en hooguit 1 verdedigende spits.
Twee van onze best koppende verdedigers centraal achterin ( ivm met oog op het gevaar Veerman ) en daarvoor 4 brekers en slopers posteren.
Dan houden we er met veel geluk, een punt aan over.
En stel dat Fraser inmiddels net als wij, ook gezien heeft dat Okoye een veel betere keeper is, dan is deze wedstrijd een prachtige kans om Van Leer te passeren zonder hem in een mentale crisis te storten.
Als argument voor het opstellen van Okoye, kan Fraser namelijk de lengte en fysieke kracht van spits Veerman gebruiken.
De site zal straks wel weer onbereikbaar zijn, dus ik wens iedereen nu vast sterkte bij het aanschouwen van de verdediging van ons kasteel en alles dat ons zo dierbaar is.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door h_zeeman
D
Henk Valk
Spartaantje
3 maanden geleden

Met van Leer en Fortis hebben we donders veel succes nodig dus Spartanen bij deze !!!.

D
King P88gba
Gladiator
3 maanden geleden

KATA!! 3-0! Holy City Ground!

D
Jan
Gladiator
3 maanden geleden

In ieder geval hebben we een goeie scheidsrechter daar zal het vanmiddag niet aan liggen. Een 5-3-2 opstelling zou naar mijn mening niet moeten Heerenveen wint de slag op het middenveld dus daar moeten er 4 staan. Evengoed weet ik ook dat Fraser de tactiek bepaalt en zal de 5-3-2 wel weer uit de hoge hoed komen. Hoe dan ook vandaag moeten we gewoon de drie punten op spangen houden anders wordt het wel heel erg de achterstand op onze concurrenten boven de degradatiezone. We gaan het zien vanmiddag voor mij is het lekker ouderwets op de bank met een kopje koffie naar Sparta kijken geen wandeling tijdens de wedstrijd en ook geen andere sport. Hup Sparta.

D
Hemmie
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Het zal ook vanmiddag weer aan de scheidsrechter liggen en aan de VAR, ook aan de regen die bij ons verkeerd viel en bij Heerenveen precies goed, hetzelfde geldt voor de wind. De zich immer tekort gedaan voelende adrenalinejunkies zullen ook vandaag weer schreeuwen dat we genaaid zijn. Terwijl iedereen weet wie de ware schuldige is.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Hemmie
3 maanden geleden

Helemaal gelijk in. Gelukkig hebben we in ieder geval voor tijdens en na de wedstrijd iets om over te zeuren zonder het juiste probleem te benoemen.

D
Hemmie
Spartaantje
3 maanden geleden

Heerenveen won van degradatiekandidaten en van WII, dat de weg kwijt is. Het is bepaald geen wonderelftal. De verdediging is ronduit matig, misschien zelfs wel zwak. Daar zouden we van moeten profiteren, maar we zullen in onze aanval weer zo in ondertal zijn, dat dat heel moeilijk wordt. Als Beugelsdijk die lange Veerman in bedwang weet te houden, is er al veel gewonnen, zeker als Harroui die andere Veerman voor zijn rekening neemt. Blijft Van den Berg over. Je moet hopen dat hij een off day heeft, want onze back gaan hem niet beteugelen, of hij nu van links of van rechts komt.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Hemmie
D
Fan
Spangenaar
3 maanden geleden

Ik hoop op 5-mans verdediging. Lijkt me echt het best tegen Heerenveen

D
Rob Laanen
Gladiator
3 maanden geleden

Een hele lastige wedstrijd vanmiddag. Zeker als Fraser vast blijft houden aan zijn favoriete systeem, dus met Van Leer, Fortes en Meijers. Tegen ADO heeft hij kunnen zien dat er betere mogelijkheden en spelers zijn. Maar ja, het is Fraser hè. Dus met een saai gelijk spel mogen we al heel tevreden zijn.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Rob Laanen
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Onderstaande uitspraak van Fraser verbaasde mij zeer.
Nieuwe speler, redelijk onbekend, dat wil je eerst zien.
Heel de voorbereiding was Okoye er al en van Leer heeft een jaar lang niet gekeept en was het jaar daarvoor bagger bij NAC.
Hoezo, dat wil je eerst goed zien.

Net als Burger maakte woensdag ook doelman Maduka Okoye zijn debuut. Hij kreeg in het bekerduel de voorkeur boven Benjamin van Leer. Fraser was te spreken over het optreden van de keeper. “Hij is voor mij een nieuwe speler, redelijk onbekend. Dat wil je eerst goed zien. Maar hij heeft wel een signaal afgegeven, dat is duidelijk.” Van Leer kreeg tot dusver in de Eredivisie het vertrouwen. “Benjamin heeft het een aantal wedstrijden moeten laten zien, Okoye is op basis van die ene wedstrijd. Dus dat geeft misschien de verhoudingen weer. Het is aan mij om een keuze te maken.”

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
D
Hemmie
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Zijn uitspraak doet vermoeden dat hij helemaal niet naar de keeperstraining kijkt.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ja, Ruud. Fraser is ‘misschien’ een goede trainer, maar niet voor Sparta en met name, de jeugd. En zijn uitspraken neem ik met een korreltje zout.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Rob Laanen
D
ton
3 maanden geleden

Siemen Mulder gisteren gezien? Absurde pingel Ajax, Fortuna 1 onthouden en geen rood voor raak natrappen Neres…en dan nog over Calimero of Ajax hater hebben?

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Ajax weer bevoorrecht! Net wat je zegt geen geheide pingel voor Fortuna en geen overduidelijk rood voor Neres.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Bij het tweede doelpunt stond Traore ook buitenspel.
Lieten echter één keer snel het lijntje zien waar het duidelijk te zien was. Toen de VAR ging checken werd er geen enkel beeld meer getoond.

D
ton
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ja viel mij ook op…alles moet wijken om.Ajax wat al puissant rijk is, nog verder te bevoordelen. Auassar schopte maar miste, Neres was weliswaar een tikkie, maar wel raak…maar volgens regels puur rood…maar VAR keek niet eens..pure klasse justitie.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Tsja, ik heb bij Siemen altijd het idee dat hij het gewoon niet kan, maar wel integer is. Je vraagt je wel af hoeveel blunders en blundertjes een scheidsrechter mag maken.

Wordt ajax benadeeld, dan urenlang gesprekken bij VI. Nu waait het over, net zoals fouten in ons nadeel. Als ik echt woest ben, loop ik maar zo hard mogelijk een rondje Kralingse plas. Dan gaat het meestal wel weer….

Dankzij types als Siemen houd ik mijn conditie op peil

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Fan
sparta_uk
Spartaantje
Je reactie op  Fan
3 maanden geleden

Klopt. Dit heeft niks met klassenjustitie te maken. Siemen Mulder is gewoon een drama. Minimaal eens per twee weken en bijna wekelijks.

Dat het meer en vaker of Ajax gaat is gewoon een kwestie van vraag en aanbod.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  Fan
3 maanden geleden

Prima reactie Fan. Aan dat calimero gehuil hebben we niets.

D
ton
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Hoezo Calimero? Dus jij denkt dat de VAR nog een keer per ongeluk de verkeerde beelden stuurde of zag? Neres trapt na…hoezo is dat geen rood volgens jou? Jij vond de 1e pingel van Ajax ook een pingel? Waarom dan?

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Drie doelpunten waren ongeldig. Maar die Mulder kan er gewoon niets van. Maar daar hebben heel veel clubs last van. En ja, topclubs worden als sinds het betaalde voetbal bestaat bevoordeeld. Leer er maar mee leven in plaats van te zeuren.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Rob Laanen
D
ton
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Leer er mee leven…wat is dat voor krankzinnige opmerking? Dus als Pietje door rood rijdt en daarvoor 300 euro moet dokken, is het prima als Janek er mee weg komt, wat inderdaad de realiteit is? Nou dan steek ik anders in elkaar, want het botst met mijn rechtvaardigheidsgevoel!

D
Mari van Wijk
Spartaantje
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Die vent is een ramp. Je ziet hem zelfs genieten als hij Ajax een penalty kan geven.

D
ton
3 maanden geleden

Ik vrees dat ie Meyers links opstelt, 5 verdedigers erachter om t de 2e helft weer eens te moeten rechtzetten..HET patroon tnt onder Fräser…slechte 1e helft, betere 2e helft, omdat ie standaard veel te verdedigend begint.

D
Rob Laanen
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Ik ben jaloers op Twente. Jong, aanvallend en telkens in de eerste tien minuten een doelpunt.

D
ton
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

trainer…..die wil wel aanvallen en hebben gewoon heel verstandig en goed transferbeleid gevoerd…wij hebben of afdankers opgehaald of paniektransfers gedaan, terwijl we maanden de tijd hadden en de kans om van Henks fantastische netwerk gebruik te maken (sic).

D
Dikker
Gladiator
3 maanden geleden

VAR, Ass. VAR.
Ik mis de Opper-VAR die controleert of ALLE beelden aan de scheids worden voorgelegd.

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

De Opper-VAR komt vanavond weer op tv om achteraf z’n excuses te maken …

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

De über-VAR? Dat zou dan arrogante vriend Higler moeten zijn

D
Nico
Spangenaar
3 maanden geleden

Vanmiddag telt alleen het resultaat en dat is 3 punten.
Hoe? Dat maakt niet uit, al gaan we met alle spelers op de eigen doellijn staan als we met 1-0 voor staan. Er kijkt geen hond, dus om de toeschouwers te vermaken hoef je je niet druk te maken.
Vanmiddag de Ronde van Spanje en Formule 1 op tv, of ga eens wandelen met je vrouw.
Even geen zenuwen over Sparta, want onthoudt ook het volgende:
Soms moet je je geen zorgen maken, niets afvragen en niet twijfelen, maar gewoon vertrouwen dat dingen goed zullen komen.
(deze is speciaal voor de verzamelaars van spreuken)

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Nico
3 maanden geleden

Formule 1 start om 13:10 uur dus daarna Sparta en dan daarna de finish van de Vuelta op de Angliru.
Dus niets of/of maar gewoon en/en.

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Nu we nog naar buiten mogen, doen we dat. Ik verwacht een zware winter met een lockdown. Vanavond de samenvatting bekijken met een biertje.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Nico
3 maanden geleden

Vanmorgen al genoeg buiten geweest.
Vanmiddag maar even op de bank, net als van Leer naar ik mag hopen.

D
Gladiator
Je reactie op  Nico
3 maanden geleden

Ga jij lekker wandelen dan ga ik lekker kijken.
Niet je masker vergeten he.

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Ik ga gezellig met mijn vrouw lekker wandelen in de natuur. Zonder mondkapje,
want waar wij naar toegaan is het heel rustig en hopelijk zien we ook nog wat dieren.
Vanavond met een biertje en een wijntje de samenvatting bekijken.

D
Hemmie
Spartaantje
Je reactie op  Nico
3 maanden geleden

Jaja…..

D
Nico
Spangenaar
Je reactie op  Hemmie
3 maanden geleden

Je mag ook de wedstrijd kijken met een biertje en wat nootjes.

D
De Titanic....
Gladiator
3 maanden geleden

Het zou me niet verbazen, maar Fortes en Van Leer weer in de basis ? Op grond waarvan dan ? Man, man, man….wat zou je daar als trainer nou mee willen bewijzen ?….

D
Fan
Spangenaar
3 maanden geleden

Come on Sparta

D
Houten Klaas
Gladiator
3 maanden geleden

Wordt lastig genoeg, zeker met oa van Leer en Fortes nog steeds in de basis. Wel mooi dat hoogstwaarschijnlijk Mijnans gaat spelen.
Forza Sparta!

suvarius
Spartaantje
Je reactie op  Houten Klaas
3 maanden geleden

“nog steeds in de basis”, wellicht in het vervolg even de opstelling afwachten, ze staan n.l. niet in de basis.

D
rotterdam[west]
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
3 maanden geleden

Ja dat wel maar niet aan de rechterkant, daar heb je het minst aan hem of op links of in het midden

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  rotterdam[west]
3 maanden geleden

Ja dat is zonde inderdaad

Nico Pijpers
3 maanden geleden

De wedstrijd Sparta -Heerenveen staat over een paar uur te beginnen.
Denk dat we meer dan 1punt niet zullen pakken tegen de Veermannen die op dit moment in de kracht van hun kunnen zijn op het veld
En dan die Kongolo en Nygren zijn stuk voor stuk gevaarlijke mannetjes
Bij Sparta kunnen ze het ook alleen het komt er maar niet uit ,zal het dan vandaag gaan lukken met de juiste opstelling we gaan het zien .
Veel plezier kanjers.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Nico Pijpers
D
JohnK
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik zie Harroui liever ( gewoon ) op rechts i.pv. centraal daar is hij veel gevaarlijker.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  JohnK
3 maanden geleden

Centraal is hij ook best goed hoor maar, dan heb je aan de rechterkant een probleem dit is een lastige keuze voor de trainer.

D
Allez OM
Spangenaar
Je reactie op  JohnK
3 maanden geleden

Dilemma : hij is centraal onze beste man voor die positie maar zonder zijn aanvallende impulsen vanaf rechts zijn we aanvallend zwakker

sparta_uk
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik ga mee in de verwachte opstelling van ITWM. Verwacht namelijk niet dat Fraser op basis van ADO wijzigingen gaat maken. Hij zit nog altijd in zijn context/bubbel en zal tevreden zijn over de laatste 3 speelrondes.

Overigens vind ik dat je vandaag moet winnen ongeacht de tegenstander een meer dan leuk ploegje is. Hoe maakt mij vandaag even niet uit. Niet dat ik opeens wel sprankelend voetbal kan verwachten.

Mijn ergernis om het betonvoetbal proberen aan de kant te zetten en een oersaaie overwinning aanschouwen. Ik teken ervoor. Drie punten zijn echt even nodig voor de club en haar supporters.
Met 11 man eindigen en geen VARRETJES zal ook een keer leuk zijn.

Wens jullie allemaal een zo rustig mogelijke zondag met een heerlijke afsluiter.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  sparta_uk
3 maanden geleden

Boven vermelde verwachte opstelling is niet de opstelling die er tegen ADO stond. Verre van dat zelfs. 5 spelers die in de verwachte opstelling van ITWM staan stonden niet in de basis tegen ADO den Haag.

Opstelling tegen ADO;

Maduka Okoye, Dirk Abels, Bart Vriends, Tom Beugelsdijk, Mico Pinto, Laros Duarte , Sven Mijnans, Abdou Harroui , Danzell Gravenberch, Lennart Thy, Aaron Meijers

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
sparta_uk
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Denk dat je verkeerd gelezen hebt, Ruud. Snap anders je reactie niet echt?

D
Nico
Spangenaar
3 maanden geleden

Vanmiddag weer tegen een Heerenveen, dat gewoon 5e staat.
Vandaag kunnen we echt zien hoe Sparta er voor staat, mits er geen spelers uit het veld gestuurd worden.
Een overwinning is broodnodig, maar is dat realistisch?
Ik denk het niet, met een gelijkspel zullen we tevreden moeten zijn, gezien onze speelwijze, moeite met scoren en natuurlijk ook de kwaliteit van ons elftal.
Met de inzet zit het wel goed, al zal de wedstrijd met verlenging van afgelopen week wel zwaar mee wegen.
Hopelijk wordt het een overwinning, dat geeft weer moed en stijgen we op de ranglijst en kunnen we weer trots zijn.

D
Sparta kaatsheuvel
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik hoop niet dat van Leer in het doel staat, succes Sparta op naar de overwinning! Maar dan wel met aanvallend voetbal inplaats van alleen maar verdedigen.

D
ton
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
3 maanden geleden

Fortes en Van Leer staan garant voor 3 goals, dus je moet 4 x scoren.