Sparta - NAC spandoek Andro Knel

In de voorbereiding van dit seizoen speelt Sparta a.s. vrijdag een oefenwedstrijd tegen NAC. Na het gewonnen oefenpotje van Sparta tegen het B-elftal van FC Antwerp een ideale kans om mogelijkerwijs Abdou Harroui nog een keer in een Sparta shirt te bewonderen. De middenvelder, die door veel clubs felbegeerd wordt, is inmiddels weer aangehaakt bij de training en poseerde deze week zelfs voor de elftalfoto van seizoen 2021-22. De vraag is eigenlijk niet of hij vertrekt, maar wanneer. En daar, mochten we gisteren in het AD lezen, is in de ogen van de technische baas Henk van Stee concrete belangstelling voor nodig. Die is er wel volgens de zaakwaarnemer van Harroui, maar niet genoeg volgens van Stee.

Ook Maduka Okoye is vrijdag wellicht te bewonderen in Spartaanse dienst. Hij lijkt het prima naar zijn zin te hebben…maar tegen een bod wat Sparta niet kan weigeren, verkast de boomlange Nigeriaan vanuit zijn appartement in de Lee Towers, zo maar naar een andere kosmopolitische stad waar de vrouwen van hem zullen smullen. En dan, is het vermoeden, zal die het daar ook naar zijn zin hebben! Maar we hopen allemaal dat Sparta in deze aan het langste einde trekt, en wij nog een seizoen kunnen genieten van de acrobatische hang- en sluitwerk verrichtingen van Okoye.

Vooralsnog loopt het overigens nog geen storm met de kaartverkoop van dit duel. Afgelopen zaterdag kwam de redactie ter oren dat er nog geen 1.000 kaarten aan de Spartaan gebracht zijn….
Zijn het de servicekosten van € 1,00 die betaald moeten worden? Is het het aanvangstijdstip van 18:00 uur dat voor velen werkenden te vroeg komt? Zijn het grote groepen Spartanen die op vakantie zijn gegaan? Of is het al het gedoe rondom de corona-maatregelen? (Alleen gevaccineerden-, in het laatste half jaar herstelde- en geteste supporters mogen de wedstrijd op vertoon van een QR-code bijwonen)

Op vrijdag zelf zijn er overigens geen kaarten meer te koop voor dit duel. Wat ook anders zal zijn is dat Sparta dit seizoen aan deze wedstrijd geen open dag familiedag koppelt. Voor dit evenement kon geen vergunning afgegeven worden. Zover wij weten wordt er ook geen duel om de Andro Knel bokaal gespeeld.

ITWM is benieuwd naar je reden waarom je wel of niet naar deze wedstrijd gaat. Hieronder kan je daarover een poll invullen. Je kan uiteraard ook een reactie achterlaten.

Waarom ga je wel of niet naar Sparta - NAC?
560 stemmen
Abonneer
Abonneren op
80 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties