SV organiseert Forumavond voor Sparta-supporters

De apotheose in Doetinchem en de bijbehorende explosie aan vreugde van 28 mei jl. heeft er toe geleid dat we nu alweer enige tijd mogen genieten van de eredivisie. En daar willen én moeten we blijven. Hoe gaan we daarvoor zorgen?

Waar staat Sparta nu? Financieel, sportief, qua faciliteiten. Er lijkt volstrekte rust te heersen binnen alle geledingen, en dat is wel eens anders geweest. Sparta staat op een belangrijk kruispunt. Sparta leeft, en dat is met name te merken aan de bezettingsgraad op Het Kasteel. Het barst uit haar voegen. Ruim 8.000 seizoenkaarthouders, een record. Hoe zit het met de geplande uitbreiding? En het kunstgras? En de toekomst van Jong Sparta?

Veel vragen. En daar hopen we antwoorden op te krijgen door de hoofdrolspelers uit te nodigen voor de Forumavond. Vereniging ‘De Sparta Supporter’ heeft in samenwerking met Sparta Rotterdam deze avond georganiseerd en gepland op maandag 7 oktober, vanaf 19:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Locatie supportershome De Schicht.

Manfred Laros (Algemeen Directeur en uitvoerend bestuurslid van het One Tier Board), Henk van Stee (Technisch Manager) en Henk Fraser (hoofdtrainer) zijn de forumleden. Anton Slotboom is de gespreksleider die, samen met de bestuursleden van de SV, de avond in goede banen zal leiden en de avond aan elkaar zal praten. Een constructieve avond, waar je tussendoor ook zeker je vragen kunt stellen.

Aanmelden kan heel simpel door een mail te sturen naar info@despartasupporter.nl.Onderwerp: ‘Forumavond’, en in de mail aangeven dat je aanwezig bent, en of je alleen komt of met een introducé. Toegang is voor alle Spartanen, of je nu lid bent van de SV of niet. Meld je snel aan, want zoals jullie weten is het supportershome een stuk kleiner dan het stadion!

Bestuur Vereniging ‘De Sparta Supporter’

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties