Wiljan Vloet destijds in onze Kelder van het Betaalde Voetbal in Overschie.

Kennen jullie hem nog? Wiljan Vloet? Onze oud-trainer, algemeen en technisch directeur, visionair en alleskunner binnen onze voormalige organisaasie. De babbel-Brabander heeft per 1 mei een nieuwe opvallende baan.

Sinds mei 2018 is hij directeur van Stichting Roparun, dat is nog voetbalgerelateerd. Maar aankomende 1 mei gaat hij aan de slag als directeur van de Westerschelde Ferry in Zeeland. Hoe Vloet daar terecht gekomen is, is voor ons een raadsel. We lezen in de Zeeuwse krant PZC wel dat de vorige directeur vertrokken is, omdat die het niet voor elkaar kreeg om de veerdienst onder te brengen bij de NV Westerscheldetunnel. Dat was omdat laatst genoemde NV niet wilde dat het fiets/voetverkeer tussen Breskens en Vlissingen onderdeel zou worden van de tol-tunneldiscussie. Nou, met Vloet erbij weet je zeker dat er wel discussie komt.

Nu we toch de PZC op schoot hebben liggen. Verderop lezen we dat Dennis de Nooijer (51) de nieuwe trainer wordt van Terneuzense Boys, een eersteklasser. Onze oud-speler keert daarmee terug als trainer op de Zeeuwse velden. De laatste jaren was hij actief in China als jeugdtrainer en als assistent in België, bij Roeselare en Lokeren-Temse. Die eerste club ging failliet, bij de tweede werd de trainer ontslagen en was er geen ruimte meer voor Dennis. Tweelingbroer Gerard is nog even assistent bij Sparta Rotterdam.

Abonneer
Abonneren op
60 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties