Update 13:50 uur: Henk van Stee meldt aan Fox dat er rondom Dervisoglu een voorcontract is getekend. Hij gaat op 1 januari 2020 Sparta verlaten en komt dan in dienst bij Brentford FC. Ook als hij geblesseerd raakt blijft die afspraak staan. Tot 31 december 2019 blijft Dervisoglu Spartaan.

Als we het interview van TV Rijnmond mogen geloven dan zal van Stee er ook voor zorgen dat Lars Veldwijk aan Sparta verbonden blijft. Hij geeft aan dat ondanks elke speler te koop is hij ook de verwachtingen van het publiek te managen heeft.

Over de transfersom wordt door van Stee geen uitsluitsel gegeven. Wel geeft hij aan dat het meer is dan men in de burelen van het Spartapark-Noord verwachtte en hij sluit niet uit dat het een bedrag tussen de 2 en 3 miljoen is.

Sparta heeft verder met AZ aanvaller Ferdy Druijf gesproken, maar die kan nog niet weg bij AZ. Het zou volgens de Technisch Manager van Sparta mooi zijn als dat op 1 januari 2020 wel het geval zou zijn. Verder is van Stee nog altijd op zoek naar een linksback om alle posities dubbel bezet te hebben.

=========================================================

Diverse media melden dat het een kwestie van tijd is dat Halil Dervisoglu zijn handtekening zal zetten onder een vet Brits contract. Championshipclub Brentford zou bereid zijn de 3 miljoen euro afkoopsom, die Henk van Stee eist, te willen betalen. Vandaag zou volgens een bericht van het Algemeen Dagblad de overgang al tot stand kunnen komen. Als Sparta de miljoenen ontvangt lijkt het er op dat het grootste deel van dit bedrag geïnvesteerd mag worden om de selectie sterker te maken. Eerder ketsten overnames van diverse Turkse clubs af op het hoge transferbedrag….

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties