Veldwijk lijkt opnieuw weten het naar zijn zin te hebben bij Sparta. Hij wil wel weg, maar alleen als het totale plaatje klopt. Hij gaat niet zomaar weg voor iedere club. Dat blijkt ook weer uit het aanbod uit Iran, dat Veldwijk inmiddels definitief heeft afgewezen.

Gisteren meldde een club uit Iran zich concreet voor Veldwijk. ,,Dat aanbod was heel lucratief”, zegt Veldwijk tegenover het AD. ,,Maar ik volg mijn gevoel. Ik heb het heel goed naar mijn zin bij Sparta. Ik wil alleen weg als er iets heel moois komt.”

Iran, met vrouw en kind is volgens Veldwijk blijkbaar niet ‘heel mooi’. Daar kunnen we hem best goed volgen.

Volgens het AD zou Sparta ongeveer 500.000 euro vragen voor Veldwijk, maar werkt Van Stee in principe maar tot 21 augustus mee met een transfer. Heeft zich tot die tijd nog steeds geen club concreet voor hem gemeld, dan houdt Van Stee hem nog aan zijn contract dat tot en met 30 juni 2020 doorloopt. Van Stee: ,,We denken graag mee met Lars. Maar wel tot op zekere hoogte. De komende dagen krijgt hij nog de kans een nieuwe club te vinden. Lukt hem dat niet, dan willen we dat zijn focus weer volledig op Sparta gaat. We zien in Lars nog steeds een belangrijke speler.”

Natuurlijk moet zo’n deadline ook met een korrel zou genomen worden. Volgende zomer is Veldwijk immers transfervrij. Als Sparta op pakweg 30 augustus een mooi bedrag voor hem kan krijgen, Van Stee heeft een goede vervanger ‘klaar heeft staan’ en Veldwijk wil graag weg, dan is hij natuurlijk ook gewoon weg. Zo opportunistisch werkte de voetbalwereld dan ook wel weer.

Wuytens naar Israël

Eveneens valt vandaag in het AD te lezen dat Wuytens vertrekt naar een (nog onbekende) club uit Israël. Niet alleen valt Wuytens zijn salaris ‘vrij’, maar ook zou Sparta nog een kleine transfersom ontvangen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties