Onze club en Jeremy van Mullem zijn een nieuw contract overeengekomen. Van Mullem tekent een nieuw contract voor twee seizoenen op Het Kasteel. Hij staat nu tot en met 30 juni 2024 onder contract bij de mooiste club van Rotterdam en verre omstreken.

Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl

In de zomer van 2020 kwam Jeremy van Mullem over van SSV Jedeloh (Duitsland) en sloot aan bij de selectie van Jong Sparta Rotterdam. Technisch Directeur Gerard Nijkamp over het pad van Van Mullem: “Jeremy is een voorbeeld dat het uitkomen voor Jong Sparta in de Jack’s League enorm helpt in de ontwikkeling van jonge spelers. We zien dat veel spelers uiteindelijk een stap maken, dit kan naar een topamateurclub zijn, de Eerste Divisie of zoals in het geval van Jeremy naar het spelen van wedstrijden in de Eredivisie. We zien nog voldoende ruimte voor ontwikkeling en gaan hier de komende twee seizoenen verder aan werken.”

Jeremy van Mullem speelde voor Sparta Rotterdam 23 wedstrijden in de Jack’s League, 10 wedstrijden in de Eredivisie en 1 TOTO KNVB-Beker duel.

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties