Sander van der Eijk zal aanstaande zondag (aanvang 14:30 uur) Sparta – Utrecht fluiten. Peter Janson en Maarten Ketting zijn de vlaggende mannen. Vierde official is het heerschap Erwin Blank. Christiaan Bax is de VAR, maar de belangrijkste man van het weekend wordt toch wel Kevin Bodde. Hij mag aanstaande zondag door het leven als AVAR, gefeliciteerd Kevin!

Zaterdag donderen we er op deze website een voorbeschouwing uit, maar we kunnen wel alvast melden dat Tim Coremans er uiteraard niet bij zal zijn (joh!). Voor wie onder onder invloed was van ettelijke kopstootjes en daardoor zich niets meer herinnert van de afgelopen dagen: Coremans zit tegen Utrecht zijn eerste van vier wedstrijden schorsing uit. Harush begint dan ook in de basis. Utrecht heeft op papier een sterkere ploeg dan Sparta, maar thuis op Het Kasteel achten we Sparta bij voorbaat zeker niet kansloos. Meer Spartanen hebben er geloof in, want het potje is bijna uitverkocht; alleen voor de Tonny van Ede tribune zijn nog enkele tientallen kaarten te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

Ook Volendam-thuis bijna uitverkocht

Aangezien Sparta dit jaar maar eens de beker moet gaan winnen is Sparta – Volendam van volgende week woensdag (30 oktober, aanvang 20:45 uur) ook behoorlijk belangrijk. Die wedstrijd wordt gefloten door Jochem Kamphuis. Rogier Honig en Roy de Nas zijn zijn assistenten en vierde official is Laurens Gerrets.

Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot Sparta – Volendam en de losse verkoop liep ook al behoorlijk. Er zijn nog ruim 100 losse kaarten beschikbaar (Tonny van Ede tribune, kosten slechts een tientje per stuk). Uiteraard zijn ook deze kaarten weer te koop in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl.

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner