De transfer van Lars Veldwijk naar Zuid-Korea gaat niet door. Ongetwijfeld zal Sparta de spits laten gaan als er een goed bedrag voor hem wordt betaald, maar het is eigenlijk al een jaar hetzelfde liedje: er is wel interesse voor Veldwijk, maar clubs willen tot nu toe geen degelijke transfersom voor hem neerleggen.

Nu de transfer van Lars Veldwijk naar de Koreaanse club Jeonbuk Hyundai is afgeketst, meldt de spits zich ‘gewoon’ weer bij Sparta. Technisch manager Henk van Stee begrijpt dat hij dat even moest verwerken. “Ik ga er vanuit dat hij vandaag nog een beetje kribbig is en morgen nog wat teleurgesteld. Maar daarna moet hij het oppakken,” zegt Van Stee tegen Rijnmond.

Veldwijk wist hoe de vork in de steel zat, volgens Van Stee. “Ik had hem gezegd: Alles hangt of staat bij uitspraken van Brentford (of Dervisoglu mocht blijven red.). Toen vroeg Lars of hij langer in Nederland mocht blijven, om afscheid te nemen van mensen. Maar toen zei ik hem ook al er rekening mee te houden dat hij hier in Spanje aan moest sluiten.”

“Hij was er niet gelukkig mee toen ik hem belde dat het niet door ging. Als hij slim is, gaat hij voluit en helpt hij Sparta er in te blijven, om daarna een mooie transfer te maken,” zegt Van Stee.

Zie hier de reactie van Van Stee.

Overigens is de kans groot dat we komende zomer afscheid gaan nemen van Harroui, maar dat mag geen grote verrassing heten, al moet er dan natuurlijk wel een mooi bedrag voor hem betaald worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties