Tim Coremans heeft het geluk niet echt aan zijn zijde. Na de mooiste dag van zijn leven in Doetinchem was stond zijn positie als de nummer 1 keeper van Sparta geen enkel moment ter discussie. Totdat… we weten het nog allemaal. En nu…heeft hij een superzware blessure opgelopen. Triest voor Sparta, maar nog veel triester voor Tim Coremans zelf.

Coremans liep in de besloten vrijdagtraining een kwetsuur aan de knie op waarbij de band in het gewricht afscheurde. Voor een dergelijk complexe blessure staat circa 9 maanden hersteltijd.

Hiermee wordt gelijk duidelijk dat er werk aan de winkel is voor Henk van Stee. De laatste doelman die Sparta wist op te leiden traint tegenwoordig zelf de keepers, daar hoeven we dus niet op te hopen. Van Stee zal de markt op moeten en een solide doelman halen. De Directeur Technische Zaken is volgens diverse media al in contact met oud-international Maarten Stekelenburg, maar het is de vraag of die een aanzienlijk salarisdeel wil gaan inleveren. De kassa van Manfred Laros is bij lange na niet zo gevuld als die van de penningmeester van Everton, waar Stekelenburg de laatste jaren onder contract stond.

Michael Fabrie zal voorlopig in de komende voorbereiding zich even als eerste keeper van de club van Rotterdam mogen wanen. In ieder geval, tot dat er een keeper is aangesteld. Vooralsnog heeft Fabrie nog niet het volledige vertrouwen van Fraser en van Stee en zal nar verwachting dan ook niet naar voren geschoven worden.

De redactie van ITWM wenst Tim Coremans heel veel sterkte toe bij zijn herstel.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties