sparta podcast

Gisteren werd die weer gepubliceerd. De Sparta naar Voren Podcast van Ruud van Os en Anton Slotboom. Dit keer met een markante persoonlijkheid: Niemand minder dan party-goeroe Ted Langebach.

Romantiseren

Dat Ted niet meer de jongste is, ondanks zijn vlotte en stijlvolle uiterlijk, blijkt uit het feit dat hij het nog over een vol Kasteel heeft waar eind jaren 1960 en begin jaren 1970 regelmatig 35.000 Spartanen op de tribune zaten. Wij hebben het even grote Sparta feitenboek nagetrokken, maar zoveel toeschouwers trok Sparta nu ook weer niet. Maar goed, als je als kleine jongen een vol stadion, met die enorme Schietribune ziet, dan lijken het er veel meer dan dat er daadwerkelijk zaten.
Het honkbal werd ook goed bedeeld door Ted: 12:000 toeschouwers bij het grote Sparta van Hamilton Richardson. Mogelijk ook iets in de romantische blik van weleer blijven hangen.

ESPN en 12:15

Mooi zijn de stukken wel en Ted blijkt goed geïnformeerd over Sparta. Niet zo gek, zijn wieg stond bijna op de middenstip! Jammer dat hij niet zo vaak komt en ESPN als zijn grote vriend heeft omarmd. Als we Ted zijn Now & Wow party’s allemaal via een streaming of tv dienst zouden volgen i.p.v. er bij te zijn, zou er ook geen reet meer aan zijn. Voetbal kijken kan je het best doen in een stadion. Ook als de wedstrijd om 12:15 begint. Eens dat dit geen tijd is om naar het voetbal te kijken, met dank aan ESPN.

Anton Slotboom komt nog even terug op de uitzending van vorige week en vindt dat de vraagstelling iets harder ingezet mocht had mogen worden.

Abonneer
Abonneren op
14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties