Sparta gaat komende week wat meer serieuze tegenstanders in haar oefencampagne krijgen. In den landen en op Spangen wordt een mooi setje wedstrijden afgewerkt. Zoals het hoort is het merendeel van deze wedstrijden als supporter gewoon te bezoeken. Ga de provincie in en zie Sparta werken aan de supervorm die nodig zal zijn om de derby in het voordeel van Rotterdam-West te doen beslissen!

A.s. zondag 14 juli speelt Sparta een potje tegen Maccabi Tel Aviv. De Israëlische club werd maar liefst 21 x kampioen van de Liga Ha’Al en komt ook regelmatig uit in Europese toernooien. Interessant om te zien hoe Sparta zich houdt tegen een dergelijke tegenstander. De wedstrijd begint om 18:00 uur op het terrein vv Mifano in Mierlo. En volgens onze bronnen is er gratis entree bij deze wedstrijd. Meer info over de accomodatie van Mifano: KLIK HIER

Dan speelt Sparta op Woensdag 17 juli een wedstrijd tegen Willem II. Dat gebeurt op het terrein van vv Dongen. De aftrap is om 18:30. Willem II regelt voor deze wedstrijd de kaartverkoop via de normale kanalen. Spartakaartje.nl lijkt niets te doen en Sparta zelf geeft ook geen informatie over hoe je aan kaarten kan komen. De website van vv Dongen geeft uitsluitsel: Je kan aan de kassa eventueel losse kaarten kopen. Lekker oldschool dus. Op het laatste moment besluiten of je naar een wedstrijdje gaat. Hopelijk gaan er veel Spartanen kijken hoe de mannen van Henk Fräser het er van afbrengen tegen een tegenstander die we later dit seizoen minimaal nog twee keer zullen treffen.

Dan volgt op zaterdag 20 juli om 13:00 uur een wedstrijd op Sparta’s eigen Open Dag tegen NAC waar de toegang opnieuw gratis is. Wat is er beter om gezamenlijk, onder het genot van een lekkere pils, deze match samen met onze vrienden uit Breda te bekijken?

Vervolgens zal Sparta uitkomen tegen FC Den Bosch. De club die vorig seizoen nog een zwoele tango schuurde met Manfred Laros zal op woensdagmiddag 24 juli om 17:00 tegenstander van Sparta zijn. Strijdtoneel is De Vliert. Er is nergens nog info te vinden over kaartverkoop van deze wedstrijd.

Waar zeker geen kaartverkoop voor zal zijn is de laatste wedstrijd uit de oefencampagne. Tegenstander en datum zijn nog niet bekend. Wel bekend is dat deze zich achter gesloten deuren afspeelt.

De info en service aan supporters rondom kaartverkoop is op de officiële Sparta website erg karig. Juist in de vakantieperiode willen Sparta supporters wellicht een wedstrijdje mee pikken en zijn zij gebaat bij goede informatievoorziening vanuit de club. Een te bedenken argument voor de minieme info kan zijn dat men eigenlijk niet op supporters zit te wachten bij de duels die niet op Spangen gespeeld worden. In Nederland gaat het regelmatig fout bij dit soort duels. Als dit het geval is kan men er ook voor kiezen deze info met de fans te delen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties