Nadat woensdagochtend het conceptprogramma van de Eredivisie bekend werd, is er inmiddels een definitief speelschema. Voor Sparta zijn daar alleen twee tijdswijzigingen in te vinden. Dat betekent dat het seizoen definitief begint in Zwolle en de derby tegen Feyenoord, op zondag 20 augustus om 14.30 uur, de eerste wedstrijd op Het Kasteel zou zijn.

Één van de twee tijdswijzigingen die er zijn is op zaterdag 2 december. Heracles – Sparta stond op die dag gepland om 16.30 uur, maar is verplaatst naar 21.00 uur. Sparta – PEC van 4 februari 2023 is is verlaat van 14.30 uur naar 16.45 uur. Verder blijven alle data en tijden voorlopig hetzelfde. Het programma na speelronde 20 wordt tijdens het seizoen bekend. Momenteel zijn alleen de wedstrijden, maar niet de data en tijdstippen bekend met uitzondering van de laatste twee wedstrijden, die traditioneel allemaal tegelijk worden gespeeld.

Gedurende het seizoen 2023/’24 wordt, net als afgelopen seizoenen, een aantal keren bekeken of het programma moet worden aangepast aan de Europese wedstrijden van Nederlandse teams. Kortom, er kan altijd weer wat wijzigen.

KLIK HIER voor het definitieve speelschema 2023-20244

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties