Ditmaal een wat korter verslag dan u gewend bent van ITWM. Want uw verslaggever van dienst is lazerus van de pils en dronken van geluk.

Sparta begon goed aan de wedstrijd in Arnhem en aan niks was af te zien dat Sparta eigenlijk een kleinere club is dan Vitesse. Integendeel. Sparta heerste op het veld en Vitesse kon niets anders dan met afwachtend voetbal hopen op een counter. Dat het met rust slechts 0-0 stond was alleen maar te wijten aan de in-effectiviteit van Sparta.

Na rust kwam Sparta echter op stoom. Eerst was het Lauritsen die op schitterende wijze de keeper van Vitesse verschalkte. Zo nog mooier was de 0-2 van Mijnans. Dat wederom Lauritsen en Verschueren er daarna nog 0-3 en 0-4 van maakten was slechts voor de statistieken. En natuurlijk om aan te tonen dat Vitesse een kutclub eerste klas is.

In de bus terug naar Sparta droomde (of is het realistisch?) de ITWM-redactie over Europees. Wat heeft uw voorkeur? Dublin, London of Athene? Voor de duidelijkheid, het gaat hier respectievelijk om de finale van de Europa League, Champions League en Conference League.

Abonneer
Abonneren op
266 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties