Sparta heeft heel wat spelers voortgebracht die niet zouden misstaan in de Sparta naar Voren Podcast van Rijnmond. De redactie in het Loydkwartier moet gedacht hebben dat Mark Noorlander daar eentje van was. De noeste verdediger die tussen 1994 en 2000 op het Kasteel de nodige hoogte- en dieptepunten mee maakte schoof gisteren aan bij de heren van de podcast.

Ruud van Os ontbrak, niet alleen gisteren, maar de komende zes weken. Hij moet een leiderschapscursus ondergaan, aldus collega Frank Stout. Verder gaat hij op vakantie. Dus verwacht komende weken geen fitties, eigenwijze meningen en verontwaardigde reacties op ITWM, de podcast doet gewoon een keiharde aderlating. Zelf de meest kritische haters van de hoofdredacteur van Rijnmond zullen zijn inbreng gaan missen verwachten wij zo.

Wie ook aanschoof was Robert de Boeck. Hij lijkt inmiddels een vaste tafelheer te worden. We zien hem overigens overal opduiken. De directeur van Antea en columnist van Quote is een graag geziene gast en laat zich zelf ook graag zien. En dat is fijn, zeker als het over Sparta gaat.

Anton was overigens best boos op een deel van ons eigen publiek. Er werden afgelopen zaterdag rascistische teksten gebezigd die echt niet door de beugel kunnen. Robert, bezoeker van het hoekvak van de Spangenaren, beaamde dat hij antisemitsche teksten had gehoord en dat deze hem behoorlijk raakte. Zeker gezien de Joodse achtergrond van zijn vader. Dus geen fijn bezoek aan Spangen, voor wat toch het hoogtepunt van de week zou moeten zijn.

Gelukkig wist Mark Noorlander met tal van mooie anekdotes toch weer een flinke glimlach aan tafel te ontketenen. Al met al, ondanks dat we Ruud nu al enorm missen, weer een leuke podcast om naar te luisteren:

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties