Brym naar Sparta

Charles-Andreas Brym (23) maakt de overstap van FC Eindhoven naar Sparta Rotterdam. Dit valt te lezen op www.sparta-rotterdam.nl. De in Frankrijk geboren aanvaller, die zes interlands voor Canada achter zijn naam heeft waarin hij één keer scoorde, tekent voor drie seizoenen.

Gerard Nijkamp reageert op het aantrekken van Brym. ‘Hij stond al langer op onze radar en we hebben hem goed gevolgd afgelopen seizoen, waarvan heel intensief in de laatste periode. We zijn overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij was een belangrijke speler bij het goed presterende FC Eindhoven, waarvan wij geloven dat hij de stap naar de Eredivisie kan zetten. Als multifunctionele aanvaller die nog veel potentie heeft om zich verder te ontwikkelen, wisten we dat er veel clubs waren die interesse in hem hadden. We zijn blij dat zijn keuze op Sparta gevallen is en kijken hem naar uit hem hier te verwelkomen.’

Brym is momenteel op pad met de nationale ploeg van Canada. Op 5 juni oefent hij tegen Iran, voor de Nations League treft hij Curaçao en Honduras (9 en 13 juni). Later dit jaar neemt Canada deel aan het WK in Qatar.

Abonneer
Abonneren op
231 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties