Hoewel het lang niet altijd soepeltjes loopt bij Sparta, staan onze club na speelronde 12 wel bovenaan. Zeker niet eenzaam, maar wel helemaal alleen.

Sparta pakte afgelopen vrijdag de punten in Maastricht en dus konden we met z’n allen vanmiddag rustig in de leunstoel gaan zitten, om af te wachten wat Go Ahead zou gaan doen in Velsen. Sparta speelde vorige week thuis op Het Kasteel nog een helft uitstekend tegen Telstar maar in de tweede helft kreeg onze club het toen nog erg moeilijk. Sparta won uiteindelijk wel. Go Ahead had het vandaag een hele wedstrijd tegen Telstar en verloor. Verschil moet er zijn en bij voorkeur in het voordeel van Sparta.

Voorlopig staat de winnaar van de eerste periode, na speelronde 12 ook boven in de stand om de reguliere competitie. Dat zegt nog niets over het einde van het seizoen, maar voelt voor nu best lekker!

Steun de koploper vrijdag op Het Kasteel en tegen NEC!

Kaarten voor de uitwedstrijd tegen NEC (nummer 7 op de ranglijst, maar uiteraard wel kampioenskandidaat) zijn inmiddels te koop via
www.spartakaartje.nl.

Aanstaande vrijdag 9 november speelt Sparta als koploper thuis tegen de nummer laatst Jong Utrecht. Aanvang 20:00 uur. Er zijn nog wat sponsorkaarten beschikbaar, verder zijn alle kaarten al uitverkocht – mede vanwege de welbekende Knakendag, die een divisie lager weer in het leven is geroepen. Laat je vrijdag natuurlijk goed horen Spartanen, want dat we het thuis tegen laagvliegers lastig kunnen hebben zagen we al tegen Dordt – en dan is alle vocale steun natuurlijk gewenst.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties