Sparta – ADO LIVE (22 november 2020)

212
2233

Ouwehoer, juich en huil in dit topic met je mede-Spartanen tijdens de wedstrijd ADO – Sparta.

Opmerkelijk! Fraser zei gisteren nog dat Harroui -die Corona heeft gehad de hele week niet mee heeft getraind- niet bij de selectie zou zitten. Maar Harroui staat ‘gewoon’ in de basis. Sparta start dan ook in dezelfde 4-2-3-1 achtige opstelling als tegen RKC.

Ruud Brood verrast met onder meer Faye, Karelis en Bewuijnen in basis.

Opstelling Sparta: Okoye, Abels, Vriends, Heylen, Pinto, Auassar, Harroui, Smeets, Duarte, Mijnans, Thy

Opstelling ADO: Koopmans, Van Ewijk, Del Fabro, Pinas, Faye, Rigo, Morrison, Elmkies, Bourard, Karelis, Besuijnen

43. 1-0 voor Sparta! Thy scoort. Mijnans gaf op rechts de bal aan Abels. Abels had de voorzet. Thy nam aan en in de draai schoot hij in de hoek. Een volkomen verdiende voorsprong, want Sparta is de betere ploeg op het veld.

45. Rust. Sparta gaat met een verdiende 1-0 voorsprong naar de kleedkamer.

53. 2-0! Prachtige aanval! Een heerlijke aanval over links met Deroy Duarte. De voorzet van Pinto was prachtig op snelheid en Mijnans scoort met het hoofd.

56. 3-0. Harroui. Het was knullig uitverdedigen van ADO, maar wat mooi afgemaakt weer door Sparta. Tikkie-takkie. Auassar. Thy. Smeets…..balletje breed en Harroui heeft hem voor het intikken.

59. 4-0. In 6 doldwaze minuten scoort Sparta maar liefst 3 keer. Dit keer is het Thy met zijn tweede van de avond, na lekker fel doorzetten van Deroy Duarte. Foutje van Koopmans, die beter kan koppen dan keepen. Dit kan niet meer stuk.

80. 5-0! Wat een middag. Doorzetten van invaller Meijers leidt ertoe dat Engels (ook al als invaller) zijn eerste voor Sparta binnen kan glijden.

85. 6-0. Engels schiet met links zijn tweede goal voor Sparta binnen.

Abonneer
Abonneren op
212 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties