Onze club hoopt zich vandaag nog te versterken met Django Warmerdam. De Rotterdamse club voerde al gesprekken met de 24-jarige linksback, maar toch is een transfer nog onzeker, meldt het Algemeen Dagblad.

Dat laatste komt doordat Warmerdam afgelopen zaterdag in het duel met Heracles plots in de basis stond. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van de Groningers herhaalde maandag desondanks dat Warmerdam mag vertrekken, maar ‘eerst zien, dan geloven’, zouden we in dit geval zeggen.

Henk van Stee bevestigt in gesprek met het AD de belangstelling voor Warmerdam. “We zouden Django er heel graag bij hebben, ja. Maar of het gaat lukken? We hopen het, want we hebben graag nog een extra linksback. En dat is geen diskwalificatie van Lassane Faye.”

Denzel James keert terug naar Noordwijk

Sparta laat Denzel James terugkeren naar Noordwijk, zo meldt de officiële Sparta website. De aanvaller werd vorig seizoen al in een vroeg stadium vastgelegd voor dit seizoen, maar kwam tot op heden niet in actie.

Henk van Stee: “We gingen bij het vastleggen van Denzel James uit van meerdere scenario’s. Indien Sparta niet was gepromoveerd was de kans op speeltijd voor Denzel een stuk hoger geweest, maar in de huidige selectie is zijn kans op minuten een stuk kleiner. Omdat hij vanwege zijn leeftijd niet in Jong Sparta mag uitkomen is het voor hem beter om weer aan spelen toe te komen.”

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties