Sparta wil Jurgen Mattheij aan de selectie toevoegen. Onze club heeft al gesproken met hem gesproken, zo bevestigt de centrale verdediger, die ook kan rekenen op de interesse van enkele andere clubs.

De geboren Rotterdammer speelde in de jeugd nog voor Sparta, maar we kennen de 26-jarige verdediger natuurlijk vooral van zijn tijd bij Excelsior. Hij speelde jarenlang voor de Kralingers, maar na de degradatie van Excelsior is hij nu transfervrij.


Geplukt van www.rijnmond.nl

Jurgen Mattheij heeft gesproken met Sparta. De centrale verdediger, die de afgelopen acht seizoenen voor Excelsior speelde, bevestigt het contact met de Kasteelclub. “Maar de deal is niet rond”, laat de Rotterdammer aan RTV Rijnmond weten.

Verder zegt Mattheij dat Sparta niet de enige club is waarmee hij heeft gepraat. Bovendien is er buitenlandse interesse. Mattheij heeft geen voorkeur wat betreft een Nederlandse of buitenlandse club: “Het gaat erom waar ik het beste gevoel bij heb, of dat nu een Nederlandse of buitenlandse club is.”

Mattheij degradeerde afgelopen seizoen met Excelsior uit de eredivisie. Hij had in Kralingen een aflopend contract. Namens Excelsior speelde Mattheij 188 wedstrijden, waarin de Rotterdammer negen keer scoorde.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties