Van de sfeermakers op Het Kasteel, de Spangenaren, ontvingen we een bericht dat ze een webshop hebben opgezet. Prachtige shirts in allerlei maten en mooie stickers. Kopen, want daarmee ondersteun je de sfeeracties die deze mannen elke thuiswedstrijd weer op poten zetten. Het volgende bericht kregen we toegestuurd:

SPANGENAREN WEBSHOP ONLINE

Met trots willen we jullie melden dat Spangenaren per heden een eigen webshop heeft, waar we de gloednieuwe shirts en stickerpakketten verkopen: https://store.ticketing.cm.com/US09shop.

De afgelopen ruim 2 jaar waren pittig, op de momenten dat we niet naar het stadion mochten. Maar we zaten niet stil, er werden nieuwe spandoeken gemaakt en we kwamen tot mooie nieuwe ideeën. Die zijn ook nodig om budget te creëren voor (sfeer)acties, ver van tevoren of spontaan bij bijvoorbeeld het overlijden van een Sparta-icoon. Ook omdat we het afgelopen seizoen geen collecte hebben gehouden om de sfeeracties mede te financieren.

En nu is daar dus onze webshop! Allereerst hebben we nu het nieuwe shirt met ‘Toen ik er voor het eerst kwam’ en de stickerpakketten online gezet. Het begin is na een paar dagen overweldigend, we mochten al tientallen bestellingen ontvangen. Supertof om te merken dat het nu al zo aan slaat. Je kunt eenvoudig bestellen en betalen, en we streven ernaar zo snel mogelijk te kunnen leveren. En er komt nog zeker meer aan, houd de webshop en de instagram-pagina us09.shop in de gaten

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties