sparta podcast

In de meest recente aflevering van Sparta naar Voren! is Sieme Zijm, voormalig linkshalf van Sparta tussen 1999 en 2002, te gast. Hoewel hij nu al geruime tijd een seizoenkaart heeft en regelmatig met zijn dochter naar De Kasteelclub komt, is hij niet bij elke wedstrijd op de tribune te vinden. Momenteel is Zijm werkzaam bij East Atlanta Dutch Lions Football Club in de Verenigde Staten.

Het gesprek omvat niet alleen Zijm’s internationale avonturen, maar ook zijn terugblik op zijn tijd bij de Kasteelclub en zijn ervaringen met voormalige trainers. Daarnaast werd het recente succes van Sparta besproken, met de overtuigende 2-0 overwinning op RKC Waalwijk afgelopen zaterdag na een reeks van vier weken zonder overwinning.

Vaste tafelgast Anton Slotboom deelde opwindend nieuws: hij heeft een nieuw boek geschreven genaamd “101 dingen die je weten moet over Sparta“. Dit boek biedt een schat aan informatie voor de echte Sparta-liefhebber. De podcast wordt gepresenteerd door Frank Stout, terwijl Rijnmond’s hoofdredacteur Ruud van Os uiteraard ook aanschuift.

Een ontroerend moment in de podcast was het bespreken van het trieste verhaal van supporter Dennis, die aan de gevolgen van een auto-ongeluk overleed, waarbij Sparta – RKC zijn laatste wedstrijd was. Dit tragische verlies raakte de Sparta-gemeenschap diep. Ter ere van Dennis zal er as. zondag tijdens de wedstrijd tegen Almere City een passende steunbetuiging plaatsvinden. Alle Sparta supporters zullen de kans krijgen om hun respect te betuigen aan Dennis en zijn familie. (later meer hierover op itwm.nl, red.)

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties