Bij elke training duikt onze vaste trainingswatcher Semper op. Nu even niet.

Semper is al een tijdje zijn kladblokje kwijt voor onze website. We gaan hem in de zomervakantie weer eens porren. Want Semper als trainingswatcher is uniek. Hij vroeg door waar anderen zwegen. Papt aan met beleidsbepalers en geeft Ben Wessels snoep. Hij kent weinig schaamte. Heeft een verrassende en heldere kijk op voetbal. Technisch sterk en heeft vroeger zelf op redelijk niveau gebald.

Hij woonde niet zo lang geleden nog op maffia-eiland Sicilië. Hij post nog regelmatig een comment hier. En onder zijn eigen naam is ie op Twitter ook actief. Wij hem volgen natuurlijk. En toen zagen we plotseling, zojuist deze tweet: ‘Chris de Graaf…van Spakenburg benaderen @Sparta Rotterdam. Waarom ook niet? De bekercoach. Even bellen Nijkamp. Of laat ons…en vooral onze Semper….niet langer in spanning.

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner

103 REACTIES

 1. Interesse van Nederlandse top en Europese clubs voor Joshua Kitolano.

  Nederland: Ajax , PSV, AZ

  Voor alle drie de clubs geldt eerst speler verkopen voordat ze kunnen schakelen. Alvarez (Ajax) , Sangare/Guti (PSV), Reijnders (AZ)

  Buitenland: RB Leipzig , Atalanta,RC Lens.

 2. zorgvuldigheid boven snelheid stelt en dat dat zou kunnen betekenen dat de A-selectie van de Rotterdamse club aanstaande ‘maandag zonder hoofdtrainer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.’ Nijkamp

  Sterke woorden waar ik.vertrouwen uitput.
  Ik heb vertrouwen dat de juiste man zal komen en hij er ook alles aan doet om het succes te bewaken.en te koesteren. Ik denk dat hij zeker baalt van afzeggingen.

 3. Ik heb ’n bijzonder goed idee: maak Rijsdijk hoofdtrainer en laat ‘m assisteren door Boukhari. En door Bogarde, die als assistent-trainer succesvol was bij Ajax. Lijkt me ’n stuk realistischer dan 8395902 verschillende trainers benaderen.

 4. Ik vind het ook niet prettig dat er nog geen nwe trainert is gekomen bij ons cluppie op West, ik zou zelf ook opperen wat Nijkamp zegt, Boukhari die met Rijsdijk voorlopig beginnen, maar blij ben ik er niet mee want in mijn beleving zorgt het toch voor onrust, die trainer van Spakenburg heeft vermoedelijk geen papieren voor het betaalde voetbal, in de beker liet hij dan ook goed zien dat dit bijvoorbaat dus ook nonsens is, maar oke ik ga er verder niet over, ben nou eenmaal wat anarchistisch van nature en neem niet iets zomaar voor kennis aan, kom op Nijkamp, verras heel Nederland en ons met een goede trainert, SP AR TA!!!