Tim Coremans staat volgend seizoen al onder contract bij Sparta. En dat geldt nu ook voor Youri Schoonderwaldt. Hij eeft een contract voor één seizoen getekend op Het Kasteel. De 22-jarige doelman komt over van ADO Den Haag. In het contract is een eenzijdige cluboptie voor nog een seizoen opgenomen.

Van Leer mocht niet blijven. Okoye werd verkocht. En daardoor zocht Sparta naar 2 nieuwe keepers. Met Schoonderwaldt is ‘1 van die functies nu ingevuld. Hij lijkt met Coremans de strijd als ‘ tweede keeper’ aan te moeten gaan. Maar Schoonderwaldt is nog jong en kan nog groeien. En bovendien mag hij vanwege zijn leeftijd ook voor Jong Sparta uitkomen. Al met al een logische keuze.

Als eerste keeper blijft Nijkamp NAC Breda-keeper Nick Olij op het oog hebben. Nijkamp gaat het gesprek aan met NAC om de keeper te halen die daar nog twee jaar onder contract staat te halen. Maar ook andere clubs hebben interesse in Olij. En vanwege zijn contract zal er ook een transfersom op tafel moeten komen. Sparta heeft geld op de bank. Maar of Nijkamp voldoende centen tot zijn beschikking krijgt om de transfersom van Olij te betalen is de vraag. We gaan het de komende periode zien.

Abonneer
Abonneren op
119 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties