Sparta supporters of de Denis Neville

De komende thuiswedstrijden lijken stuk voor stuk uitverkocht te raken. Tot aan de WK-stop is er een run op kaartjes gekomen, nu Sparta zo goed draait.

Sparta – NEC

Aankomende zondag, wanneer op Spangen, op het waardeloze tijdstip van 12: 15, de aftrap genomen zal worden, zullen de tribunes weer vol zitten. Voor het duel tegen NEC zijn, op het moment van publicatie van dit bericht, nog 41 kaartjes te koop. 37 Tickets in het vak naast het uitvak (dat naar het lijkt ook volledig uitverkocht zal zijn) en 5 op de dure Kasteeltribune vak 21V.

Sparta – Fortuna Sittard

Ook het duel tegen Fortuna is populair. Er zijn nog 32 kaartjes te koop verdeeld over diverse plaatsen in het stadion. Sparta speelt dit duel op zaterdagavond 29 oktober waarbij het aanvangstijdstip 18:45 is.

Sparta – FC Twente

Dit duel is op de publiekstribunes behoorlijk populair. Slechts 5 tickets kan je nu nog kopen. Wil je op vrijdagavond 11 november om 20:00 de Spartamars bij aanvang van dit duel mee zingen? Dan moet je er dus supersnel bij zijn. Of je moet in je buidel willen tasten. Er zijn namelijk ook nog 84 business-seats beschikbaar. Kosten: slechts € 95,00 per kaartje. Dan heb je fantastisch uitzicht, een straalkacheltje op je kop gericht (mits Sparta deze niet uit laat i.v.m. dure gasprijzen) en wellicht ook toegang tot de business-lounge. Of dat laatste het geval is zou je even moeten checken bij Sparta zelf. Voor de man met een modaal salaris een behoorlijk dure plaats, maar voor een bedrijfsuitje natuurlijk de uitgelezen kans om een Sparta-wedstrijd bij te wonen.

Uitwedstrijden

Om 16:45 uur begint op zondag 23 oktober FC Utrecht – Sparta. De autocombi is reeds uitverkocht. Trein, fiets- of andere reizen daar houden ze niet zo van in Utrecht, elke vorm van vrij vervoer is tegenwoordig uitgesloten. Blijft over nog 95 tickets voor de buscombi. Dus wil je Sparta zien strijden om een plaats in de subtop van de eredivisie: koop deze kaarten!
Verder neemt onze club het op zaterdagmiddag 5 november (aanvang 16:30) op tegen Vitesse. Voor deze wedstrijd die in de Gelredome gespeeld wordt, zijn voor diverse actietarieven (€ 7,50 autocombi) en (€ 10,00 buscombi) bij elkaar nog zo’n 300 tickets te koop. Wacht niet te lang met het bestellen van deze kaarten, voordat je het weet zit het uitvak in de Gelredome vol.

Kaarten zijn te koop via spartakaartje.nl

Abonneer
Abonneren op
85 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties