sparta podcast

Oud-voetballer Ron “Witlof” van den Berg schuift aan in de meest recente aflevering van de Sparta Podcast. De speler die met Sparta nog ongekende Europese successen vierde en 13 seizoenen voor Sparta uitkwam vertelt over zijn loopbaan bij Sparta en FC Groningen, zijn werk als assistent van Frank Rijkaard en het scoutings-werk dat hij voor de Kasteelclub uitvoert.

Sociale druk

Omdat Frank Stout nog steeds afwezig is, neemt presentator Dennis Kranenburg de honneurs waar voor zijn collega. Vaste podcastmakers Ruud van Os en Anton Slotboom brengen de spreekkoren, die afgelopen zaterdag aan het adres van Xavi Simons geadresseerd waren en waarover Leonard Geluk deze week een bijdrage leverde op ITWM, onder de aandacht. Het is goed te zien dat de sociale druk op de tribunes steeds meer terrein wint, vinden de heren. Ron van den Berg haalt dit onderwerp ook aan en haalt herinneringen op aan de tirades die in zijn tijd steevast van de tribunes vlogen.

Strootman en Spierings

Verder de vaste items zoals de ‘Glazen Bol’ en de ‘Spartaan van de Week’ maken de podcast compleet. Al met al weer een luisterenswaardige aflevering van de Sparta Podcast waarin de heren Strootman en Spierings ook nog even aan Sparta gelinkt worden.

Abonneer
Abonneren op
23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties