Na enkele spannende kwalificatiewedstrijden achter de rug te hebben heeft Nederland inmiddels een plekje weten te bemachtigen op de wereldkampioenschappen voetbal welke in Qatar gehouden zullen worden. De jongens van het Nederlands elftal hebben hun beste beentje voortgezet om dit resultaat te bereiken. In deze blog schenken wij daarom vooral aandacht aan de meest populaire Nederlandse voetbalspelers en wat ertoe heeft geleid, dat deze heren zo populair zijn. 

De populariteit van Nederlandse voetballers 

Met de kwalificatie van Nederland voor de wereldkampioenschappen voetbal in Qatar zijn in principe alle heren van het Nederlands elftal populair. En naar het WK toe zullen ze alleen maar populairder worden. Alle blikken zullen op hen gericht zijn en je zal merken, dat vooral gokaanbieders daarop zullen inspelen. 

De bookmakers zullen je de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld niet alleen op het team zelf te wedden, maar ook op een specifieke speler alleen. Je zal bijvoorbeeld bij betFirst in Nederland zelf geld kunnen inzetten op sportweddenschappen of specifieker op je favoriete speler. Met het verkrijgen van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit zullen veel meer bookmakers met diverse aanbiedingen komen. 

Welke Nederlandse spelers zijn populair? 

Ondanks in principe alle spelers van het team van Nederland inmiddels aanzien genieten, zijn er een paar, die er met kop en schouder uitsteken. De meningen zijn echter heel erg verdeeld als het komt op wie nou eigenlijk de populairste speler is. 

Als je het aan het publiek vraagt, dan zal je wel vaker de naam van Frenkie de Jong horen. Als hij niet speelt voor het Nederlands elftal, dan is hij actief als middenvelder bij FC Barcelona. 

Een andere voetballer welke ook bijzonder populair is naast de andere voetballers is Memphis Depay. Deze komt tijdens wedstrijden op als aanvaller. 

Andere populaire voetballers, die ons land van 21 november 2022 tot hopelijk 18 december 2022 zullen vertegenwoordigen in Qatar zijn onder andere Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk. 

Deze populaire spelers hebben evenals de Jong en Depay ook andere club verplichtingen voor de topploegen waarin zij spelen in Europa, maar zijn er zeker klaar voor om een gooi te doen naar de Wereldbeker voetbal 2022. 

Dus, 

Alle spelers van het Nederland elftal zijn nu al in de schijnwerpers en er zijn zeker een paar, die boven de rest uitschieten. Tijdens het wereldkampioenschap voetballen kan je je favoriete voetbalspeler live in actie zien onder het genot van een hapje en een drankje. Na de eerste helft, tijdens de pauze kan je ook nog wat geld inzetten op je favoriete team of speler bij een van de Nederlandse bookmakers en dubbel plezier beleven als je favoriete team winst weet te behalen. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties