Vanavond staat het tweede duel met Top Oss te wachten. Zoals we allemaal weten heeft Sparta zich voor dit beslissende duel in de halve finale van de nacompetitie in de uitwedstrijd een prima positie weten te verwerven. Maar in Oss wordt hardop gesproken over de comeback van Tot ons Plezier. Verder vond de doelman van Oss dat Sparta met een broek vol poep aan de heenwedstrijd begon. De zoon van de bondscoach gaat uit van een stunt in Rotterdam.

De Centrale verdediger van Top Oss, Norit(chio) Nieveld, is van mening dat Oss er bovenop moet knallen en alles er aan moet doen om een mooi resultaat te halen, want dit seizoen heeft bewezen dat er alles mogelijk is.

Ronald Koeman jr. vond dat er afgelopen zondag voor zijn vader op de tribune na 90 minuten een andere uitslag had moeten staan, maar dat Harroui dat mede voorkwam door zijn wereldgoal(s). Sparta kwam wel met poep in de broek naar Oss en dat was terug te zien op het veld, aldus de goalie. Ook Koeman, die zijn hoogtepunt als betaald voetballer op dit moment mee maakt, is nog overtuigd van een goede afloop omdat TOP de laatste keer met 1-4 op Het Kasteel van Sparta wist te winnen.

Maar goed, waar Koeman en Nieveldmisschien wel op hoopte, maar niet is uitgekomen, is de comeback van Dogan. Die gaat er vanavond niet bij zijn omdat hij nog teveel hinder ondervindt van de blessure die hij zondag op liep.

Bron: Brabants Dagblad (1) (2)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties