I.p.v. op zondag of maandag plaatsen we nu pas het Off Topic Topic.Oorzaak: teveel nieuwsberichten die het OTT zo maar eens zouden laten zaken. Gevolg: Getergde ITWM bezoekers die hun verhaal niet kwijt kunnen in de on topic topics. ITWM is de slechtste niet en maakt speciaal voor alle ITWM junkies (ja mensen zo worden we doorgaans elders in de stad ook genoemd) het enige echte Off Topic Topic van week 25 aan.

Wil je het hebben over aan het voetbal gerelateerde zaken, en Sparta hopelijk in het bijzonder, ga dan gerust los. Moeten we overigens wel modereren als het om vrouwenvoetbal gaat? De louter uit mannen bestaande redactie van deze website was al verdeeld over de rol van ene mevrouw Wiegman bij Sparta. Inmiddels zitten de leden in een West Vleters klooster opgesloten om zich te beraden of er discussie over vrouwenvoetbal wel plaats moet zijn in het OTT. Of dat moet leiden tot bikkelharde levenslange bans van wie het ook maar waagt om iets over deze tak van voetbal te melden. Of tot een gematigde positieve blik voorwaarts omdat vrouwenvoetbal de toekomst zal hebben?

Maar je kan het ook hebben over de transfergeruchten die ons allemaal bezig houdt deze dagen. Is Mino Raiola al in het kantoor van Henk van Stee langs geweest bijvoorbeeld? Of wordt zoals we een aantal seizoen feilloos wisten aan te voelen Gerard de Nooijer alsnog toegevoegd aan de staf.

Of moeten we het hebben over ons shirt. Gaat Sparta een topshirt presenteren dat straks op de eerste training te zien is, of moeten we daarvoor wachten tot aan de Open Familie Dag?

Roep maar, roep maar en roep nog eens maar. Alles om de verslaafde ITWM bezoeker tegemoet te komen. Dat een ieder het maar mag weten! 🙂

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties