Twee weken geleden promoveerde Sparta. Natuurlijk, een mens moet vooruit kijken, maar wij van ITWM kijken zo af en toe nog weleens wat beelden terug. Wat een heerlijkheid was dat zeg. Daar soms even in blijven hangen, daar gaat een Spartaan vrolijk de zomer van in!

1 doelpuntje minder en we hadden gezeten in de positie waarin Excelsior, NEC, De Graafschap, Roda, Go Ahead en NAC zich bevinden. Spelen tegen Jong AZ en Almere en niet weten hoeveel jaar eerste divisie er nog zou komen. Maar de tweede goal viel wel. Eredivisie!

Ook nog aan het nagenieten van de 0-2 in Doetinchem? Laat het weten in het OTT van week 24!

Of misschien ben je er inmiddels wel klaar mee, met die prachtige avond in Doetinchem. Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen. Maar goed, misschien vind je dat de blik -ook van supporters- slechts naar voren gericht moet zijn? Vind je dat Henk van Stee niet opschiet en kan je niet wachten op de nieuwe spelers? Wil je graag iets posten over de gewenste witte rook uit Eindhoven (als het om Laros Duarte gaat) of heb je iets te melden over Lars Veldwijk en Zuid-Afrika? Ook dat kan allemaal in het OTT van week 24!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties