Mo Osman wordt geïnterviewd

Een verrassing van het transferfront. Waar alle supporters hopen op meer serieuze versterkingen, is het zo dat er nu juist een speler vertrekt. Mo Osman, die sinds zijn komst toch aardig wat speelminuten had, vertrekt per direct bij Sparta. Onze club heeft het contract van de Syriër, die afgelopen september voor één seizoen tekende op Het Kasteel, in goed gezamenlijk overleg ontbonden. Na het vertrek van Goudman is Osman dus al de tweede middenvelder die deze winterstop onze club verlaat.

De 28-jarige Osman speelde een geweldige eerste wedstrijd. Zo goed als die eerste wedstrijd werden zijn Spartaanse optredens daarna nooit meer. Hij bleef een aantal wedstrijden basisspeler, maar moest steeds vaker genoegen nemen met een plek op de bank. Nijkamp zoekt, met instemming van Fraser, naar meer dynamische middenvelders. Dat is Osman natuurlijk niet. Zijn kans op basisplaatsen zou er de komende maanden dan ook niet groter op worden. Hoewel Sparta en Osman in goed onderling overleg uit elkaar zijn gegaan was het naar verluidt vooral Osman die niet meer tevreden was en is het vertrek ontstaan op zijn verzoek. Ongetwijfeld duikt hij snel weer ergens anders op.

Ondertussen is Nijkamp nog altijd bezig met het halen van middenvelders en een aanvaller.

Update: Patrick Joosten stond op het verlanglijstje van Nijkamp. Cambuur wilde hem echter ook graag hebben en Joosten koos voor de club uit Leeuwarden, zo werd deze middag officieel bevestigd.

Abonneer
Abonneren op
88 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties