Sparta is hot. Voor de thuiswedstrijd tegen Ajax is geen publiekskaartje meer te krijgen en voor de thuiswedstrijd van 21 september tegen RKC (nog meer dan een maand te gaan) zijn nog maar 500 kaarten te koop. Ook uit gaat het helemaal goed. Sparta heeft vanochtend de laatste kaart voor het uitduel tegen ADO verkocht.

Heb je geen kaartjes en wil je Sparta toch nog een keer live voor 21 september in actie (dus niet vanaf die luie stoel, maar in een echt stadion) kan je inschrijven voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle van 25 augustus. Voor dit duel zijn eveneens 500 kaarten beschikbaar in het uitvak. Grote kans dat dit uitvak ook uitverkocht raakt mocht Sparta bij ADO een goed resultaat halen. Als dat zou lukken dan heeft Sparta een 100% bezettingsgraad als het gaat over support in uitwedstrijden.

Hoe mooi zou dat zijn al we dit spiegelen tegenover de magere support die de club ooit had in tijden dat het sportief heel behoorlijk ging. Voor de verbouwing van Het Kasteel waren er tijden dat er hooguit 50 supporters mee gingen naar de uitwedstrijden. Je zou er niet meer aan terug moeten denken…

Meer info over kaartverkoop kan je lezen op Spartakaartje

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties