Vorige week viel op deze site al te lezen dat Besiktas een bod aan het voorbereiden was op Dervisoglu. En inmiddels is dat bod binnen, zo bevestigt Henk van Stee. Van Stee vindt ook het bod van Besiktas overigens te laag.


,,We weten wat we voor Halil willen hebben en dat bedrag is ons nog steeds niet geboden”,
aldus Van Stee. Besiktas is wel een serieuze concurrent van Trabzonspor, de Besiktasserianen hebben ten slotte een dikke portemonnee en de interesse in Dervisoglu vanuit die club is serieus; ook vorig seizoen toonde Besiktas al interesse. We meldden eerder al dat ook de interesse van Galatasaray in Dervisoglu gewekt zou zijn, maar die club heeft nog geen bod gedaan.

Sparta zou naar verluidt minimaal 2,5 miljoen willen ontvangen voor de 19-jarige aanvaller.

Van Stee zegt steeds dat hij Dervisoglu het liefste wil behouden, tegelijkertijd maakt hij ook duidelijk dat als het bedrag dat Sparta wil hebben wordt betaald en Dervisoglu ook akkoord is, dat de aanvaller dan zal vertrekken.

Op zich kan Van Stee het geld goed gebruiken. Hij wil nog een goede keeper en een goede aanvaller. Sparta heeft nog wel voldoende centen op de bank, maar dat geld mag Van Stee niet allemaal uitgeven aan spelers. Het bestuur van onze club wil ook een degelijke financieel beleid voeren en nog een welbekend appeltje voor de dorst over houden. Daardoor kan Sparta van een bepaalde categorie spelers het salaris niet betalen – en dus komen die spelers ook niet naar Sparta. Indien Dervisoglu verkocht wordt mag Van Stee een deel van het geld herinvesteren en zijn de door hem nog gewenst 2 spelers in de (voor Sparta begrippen) A-categorie wel financieel haalbaar.

Sparta heeft tot nu toe Laros Duarte vastgelegd (maar hij was natuurlijk al even bij onze club als huurlingen) en 5 nieuwe spelers gehaald, te weten: Denzel James (overgekomen van VV Noordwijk), Bryan Smeets (overgekomen van TOP Oss), Jurgen Mattheij (overgekomen van Excelsior), Dante Rigo (overgekomen van Jong PSV) en Khalid Karami (overgekomen van Vitesse).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties