Nu doorpakken, nieuwe tipgevers gevraagd!

Fantastisch dat Sparta al na één jaar weer terugkeert in de eredivisie. Minstens zo mooi is dat Sparta na de degradatie tegen Emmen niet in de steek is gelaten door sponsors, supporters en vrijwilligers. Integendeel, iedereen is massaal achter de club blijven staan.

Vorig jaar, snel na de degradatie, plaatste de redactie van ITWM dit stukje van mijn hand. Naar aanleiding daarvan hebben zich flink wat tipgevers gemeld die het afgelopen seizoen meerdere bruikbare tips hebben doorgegeven. Super!

Nu de directe terugkeer naar de eredivisie een feit is en de zaakjes organisatorisch, financieel en voetbaltechnisch prima op orde zijn, is het tijd om met z’n allen door te pakken om eindelijk weer uit te groeien tot een stabiele eredivisieclub. Sponsors kunnen helpen door als ambassadeur van Sparta nieuwe sponsors te werven. Supporters kunnen hun steentje bijdragen als vrijwilliger bij de club en door regelmatig vrienden en bekenden mee te nemen naar wedstrijden. Zelf streef ik als scout voor de jeugdopleiding naar uitbreiding van het netwerk van tipgevers. Ik ben dus op zoek naar nog meer tipgevers in en om Rotterdam en ook naar tipgevers die zich concentreren op specifieke competities (zie mijn vorige stuk). Mail mij gerust via gerardvanrijk@kpnplanet.nl. Alvast bedankt!

Rood witte groet,

Gerard van Rijk

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties