Gerard Nijkamp
Gerard Nijkamp op een moment dat hij bevraagd wordt door de pers.

Gerard Nijkamp, de kersverse technische baas op Het Kasteel, heeft gezegd wat een deel van onze supporters al jaren roept: ” Sparta is echt een heel sterk merk”.

Volgens de TD heeft dat o.a. te maken met zaken zoals het achterland, het type club dat Sparta is, de historie, de spelers die er allemaal gevoetbald hebben, maar ook hoe zaken eerder zijn opgebouwd. En ook de mensen om de club heen (bekende Nederlanders, red.) hebben een impact.

De club is niet te vergelijken met clubs waar Nijkamp eerder gewerkt heeft zegt hij tegen het Amsterdamse ochtendblad. Ook moet de ondergrens van Sparta structureel omhoog zodat het verval niet te groot is als alles een keer tegenzit.

Een mooi verhaal tegen de grootste krant van Nederland, maar ook een verhaal dat onze commerciële afdeling zal moeten verzilveren. In zo’n achterland, met zulke mensen om je heen moet Dave van der Meer en zijn collega’s toch absoluut meer geld uit het A-merk Sparta weten te halen? Sparta is in de laatste 10 jaar niet veel vooruit gekomen als het gaat om inkomsten uit haar commerciële activiteiten. Tijd dat Gerard dus even snel een bakkie gaat doen met Dave!

Bron: De Telegraaf

Abonneer
Abonneren op
51 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties