Gerard Nijkamp
Gerard Nijkamp op een moment dat hij bevraagd wordt door de pers.

Gerard Nijkamp en Jesper Gudde hebben onlangs de TransferRoomSummit in Rome bezocht. Onze technisch directeur en technisch manager deden dat ter voorbereiding van de zomer transferperiode 2024. Op het grote voetbalcongres kon 1 op 1 en in groepsverband namen van interessante voetballers worden besproken. Wie weet is er in Rome een zaadje gepland voor een nieuwe spelersnaam in de zomer, als wij in seizoen 2024/2025 uiteraard voor Europees Voetbal gaan.

Realtime marktinformatie voor beleidsbepalers bij clubs

Transferroom is een organisatie die voetbalclubs, makelaars en spelers in staat stellen succesvol te zijn op de transfermarkt. Dat is een beetje reclametaal, want ze zeggen het zo zelf. ,,Door hen realtime marktinformatie en directe toegang tot een wereldwijd netwerk van besluitvormers te geven. Sinds onze lancering in 2017 hebben clubs TransferRoom gebruikt om meer dan 4000 transfers te faciliteren en we zijn blij dat vandaag de dag meer dan 700 clubs in 100 competities in 60 landen hun succes op ons platform versnellen.”

In drie dagen Rome 4421 onderlinge meetings

Voetbal is de populairste sport ter wereld en de transfermarkt ervan is de grootste arbeidsmarkt. In bijna elk land ter wereld bestaan ​​er mogelijkheden. We zijn ongelooflijk enthousiast over de enorme kansen die voor ons liggen en de rol die we kunnen spelen bij het versterken van elke stakeholder. Clubs, makelaars en spelers krijgen het hele jaar door de beste deals op TransferRoom, aldus TransferRoom zelf. Op X vertelt de organisatie dat er in drie dagen Rome 4421 onderlinge meetings zijn geweest. Sparta was erbij!

Abonneer
Abonneren op
33 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties