Sparta heeft er een nieuwe bestuurder bij: Spartaan Henk Roodenburg. Hij komt al sinds zijn 4e levensjaar bij Sparta en zal als niet uitvoerend bestuurslid op verzoek van Sparta en de stichting 1888 toe treden tot in de hoogste regionen van onze club.

De Delftenaar is vooral bekend uit de achtbanen industrie waar hij volgens de Quote 500 een aardig vermogen mee heeft vergaard. Roodenburg heeft in het verleden Sparta financieel flink geholpen, zo willen de zeer betrouwbare geruchten en hij wil zijn kennis vooral in gaan zetten bij de verbouwing van Terbregge en ons stadion in Spangen.

Dat Roodenburg als extra man in het bestuur komt is zeer logisch omdat voorzitter Rob Westerhof per 1 januari afzwaait en vanaf dat moment Leo Ruijs voorzitter wordt van de One Tier Board. Of daarnaast het broodnodige technisch bestuurslid eerdaags ook toe zal treden is nog niet bekend.

ITWM wenst Henk Roodenburg veel succes als bestuurslid en hoopt dat er snel meer duidelijkheid en transparantie gaat komen over de bouw van het stadion. Eerdaags verdween immers het hele agendapunt over de bouw van het stadion plotsklaps van de vergadertafel van de gemeentelijke welstandscommissie.


BESTUUR UITGEBREID MET SPARTAAN HENK ROODENBURG

Het bestuur van Sparta Rotterdam en de Stichting Sparta 1888 hebben Henk Roodenburg benaderd voor een bestuurspositie bij de Kasteelclub en Henk heeft hierop volmondig ja op gezegd.

Henk Roodenburg, die als niet-uitvoerend bestuurslid toe zal treden tot het one-tier board, over de toetreding: “Je kan wel zeggen dat ik een Spartaan ben sinds het eerste uur. Sinds mijn 4e levensjaar kom ik als het maar even mogelijk is op Het Kasteel. Dat is al jaren zo, in voor- en tegenspoed, zoals dat bij een echte Spartaan hoort.”

De betrokkenheid van Henk Roodenburg bij de jeugdopleiding van de Kasteelclub is eveneens erg groot. Met zijn achtergrond in de entertainment- en maakindustrie, eerder als directeur van Nederlands en ’s werelds grootste achtbaanfabrikant en als ontwikkelaar van multimedia-attracties kan hij advies geven op meerdere terreinen. “Met mijn specialistische kennis wil ik ook ondersteuning geven bij de plannen en uitvoeringen van de verbouwingen van het RMC Jeugdcomplex en het Sparta Stadion.”

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties