seizoenkaart Sparta 21-22

Afgelopen seizoen verkocht Sparta weer duizenden seizoenkaarten. In het meest gunstige geval kon je 2 wedstrijden zien. Voor de laatste moest je zelfs een neus-testje ondergaan naast de tippelzone in Kralingen. Best een dure grap, maar uitermate fijn dat al die Spartanen toch die kaart hebben afgenomen. 94% hoefde er helemaal niets voor terug te hebben. Vergelijk dat maar eens met de club die afgelopen woensdag misschien sportief wat beter uit de verf kwam dan de onze, maar qua loyaliteit en vrijgevigheid toch wel iets minder gul is t.a.v. hun club. Op Zuid wilde minimaal 45% het geld terug hebben van hun SCC aankoop 1)

Deze week schreven wij dat de seizoenkaartverkoop van onze club van start is gegaan. Er zijn wat veranderingen t.o.v. het afgelopen seizoen toegepast. Zouden deze veranderingen een rol voor je spelen om wel of niet de SCC voor seizoen 2021-22 aan te schaffen? Of is de onzekere situatie rond Corona misschien een reden om je seizoenkaart niet te verlengen dan wel aan te schaffen?

Verder zijn we ook wel nieuwsgierig voor welke tribune jullie kiezen als jullie je seizoenkaart verlengen. Is het de Tonny van Ede tribune waarvoor je gaat, of neem je volgend seizoen plaats op de Bok de Korver tribune.

Laat in de reacties vooral weten wat je overwegingen zijn om wel of geen kaart aan te schaffen. En misschien heb je ‘m al aangeschaft. Vul dan bij de poll in voor welke tribune je de SCC hebt gekocht.

Verleng jij je seizoenkaart en voor welke tribune
1087 stemmen
Abonneer
Abonneren op
233 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties