Sparta stond met 0-4 achter. AZ kreeg een pingel om de 0-5 te maken. Koopmeiners miste. In de tweede helft scoorde onze club maar liefst vier keer. Een bizarre omwenteling dus. Het eerste punt is binnen!

Het aantal bezoekers dat tijdens de wedstrijd Sparta – AZ wilde bezoeken was groot. Dusdanig groot dat de site helaas niet altijd even optimaal bereikbaar was. Een leermomentje. Dat probleem wordt de komende dagen aangepakt. Veel belangrijker: Sparta leerde tijdens de wedstrijd tegen AZ al bij. Eindelijk wist onze club het net te vinden. Na drie doelpuntloze wedstrijden op rij, vielen er ditmaal opeens vier doelpunten. Wat een weelde!

Sparta leek af te steven op een afstraffing

In de eerste helft leek Sparta af te stevenen op een afstraffing zoals we maar zelden gezien hebben op Het Kasteel. Ergens in de eerste minuten kreeg Sparta een corner die, zoals eigenlijk alle corners dit seizoen, beroerd werd genomen. Smeets kreeg dit keer de bal wel hoog voor, maar waar de bal belandde was geen Spartaan te zien. Is er niemand binnen de technische staf bezig met spelhervattingen? Verder werd Sparta de hele wedstrijd van het kastje naar de muur gespeeld. Het was gewoon pijnlijk om te aanschouwen.

Het volgens Fox Sports kwalitatief hoogwaardige geluid dat uit de tv kwam zetten deed wat potsierlijk aan. Bij wedstrijden in het buitenland gaat het nog wel. Maar als het dan over ons eigen Kasteel gaat is het maar irritant. Je weet dat ‘wij’ zo niet reageren als je zo vernedert wordt.

AZ speelde uitstekend, maar zonder de steun van het thuispubliek bleek Sparta machteloos. Bij de eerste goal keek Fortes wel 6 keer om zich heen. Hij zag Aboukhlal, maar liep niet naar hem toe. Fortes dekte de lucht uitstekend, na zijn voetballoopbaan is er vast plek voor hem in een ballonnenwinkel. Aboukhlal kon vrij inkoppen. Maar het was geen keiharde kopbal en hij mikte de bal in de korte hoek waar Van Leer stond. Het was geen echte blunder van Van Leer, maar de bal was zeker niet onhoudbaar. Van Leer is (nog) geen puntenpakker. Maar hij was vandaag wel een stuk beter dan ‘Oranje klant’ Bizot! Bij de twee goal stond Fortes Dani de Wit te dekken en De Wit scoorde. Bij de derde goal schoot Fortes de bal zo in de voeten van Aboukhlal, die zijn tweede van de avond maakte. Heel Sparta speelde matig, maar waar Fortes mee bezig was sloeg werkelijk alles. Auassar schoot nog een keer op de AZ-goalie Bizot, maar daar bleef het wat Sparta betreft wel bij. Niet veel later was het De Wit die vrij mocht inkoppen, ditmaal was het Harroui die lucht stond te dekken. 0-4.

Bij een 0-4 achterstand besloot Smeets de bal in de achterhoede laconiek naar een AZ speler te spelen, die op de paal schoot. Smeets wordt meer en meer een zorgenkind voor Fraser. Een jaar geleden speelde hij geweldig. Hij flirtte zelfs met een vertrek bij Sparta, hij kon wel hogerop, zo was zijn gedachte. Als hij in die fase wat minder speelde, was er altijd die onvermoeibare werklust. Het was heerlijk om naar Smeets te kijken. Waar is dat gebleven? Vlak voor de ‘corona stop’ was het al niet veel meer. In de voorbereiding en in competitie dit seizoen is zijn spel afgezakt naar een wel zeer bedenkelijk niveau. Hij heeft wat krediet opgebouwd en dat zal de reden zijn dat Fraser nog een beroep op hem doet, maar puur naar wat hij laat zien hoort hij niet meer in de basis thuis. AZ kreeg nog een pingel na ongelukkig hands van Pinto, maar Koopmeiners schoot op de lat.

Het was 0-4 bij rust en daarmee mocht Sparta niet klagen. 0-5 of 0-6 had niet misstaan.

Een miraculeuze ommekeer

Er waren Spartanen die er op dat moment al de brui aan hadden gegeven en de tv hadden uitgezet. Niet zo gek, dit Sparta werd helemaal zoek getikt door AZ.

Geheel terecht wisselde Fraser in de rust zowel Smeets als Fortes. Hij kon niet anders, want als er ijs op Het Kasteel had gelegen waren die twee er keihard doorheen gezakt. Abels en Mijnans vielen in. Dat pakte goed uit. Abels speelde een prima tweede helft. De jonge Mijnans mocht zelfs spreken van een geweldige 45 minuten. In het begin van de tweede helft kreeg AZ nog wel een aardige kans en leek het wachten op de 0-5. Maar Bizot blunderde. Hij nam een vrije trap in twee keer en wipte de bal op. Een gele kaart en terechte indirecte vrije trap in het zestienmetergebied waren het gevolg. Harroui wist de bal door de muur binnen te schieten: 1-4.

De verwachting is dat Harroui niet naar Groningen gaat, maar hij wordt ook in de gaten gehouden door scouts van andere clubs. Hij gaf tegen AZ in ieder geval zijn visitekaartje af. Harroui speelde een uitstekende tweede helft, zoals heel Sparta na de 1-4 opbloeide. AZ ging wat angstiger voetballen en de mannen van Fraser gooiden alle schroom van zich af. Waar Sparta in Zwolle mentaal nog zo zwak oogde, was er nu opeens een wederopstanding. Zo durfde Abels vol bravoure vol uit te halen. Bizot rekende op een voorzet en deed een stap naar voren. De 2-4 fladderde zo naar binnen. De eerste eredivisiegoal van Dirk Abels.

Sparta zette door. Met aardig voetbal en soms de lange bal maakte onze club het AZ, dat er niet meer gevaarlijk uit kon komen, lastig. Thy zijn schot werd aangeraakt en vloog naast. Ondertussen waren Laros Duarte en Meijers ingevallen. De laatste had een uitstekende invalbeurt en forceerde de 3-4. Hij ging lekker fel door toen Bizot uitkwam. De AZ-goalie, die een complete off-day had, kwam met gestrekt been uit. Een terechte tweede gele kaart voor hem en een pingel voor Sparta, die onberispelijk werd binnen geschoten door Lennart Thy. De spanning steeg op het lege Kasteel en achter de televisie. Zou het dan toch kunnen gebeuren? Ja hoor, het gebeurde. Sven Mijnans schoot met links de bal heerlijk licht krullend in de verre hoek. Zijn eerste eredivisiegoal. 4-4! Wat een zinderende tweede helft, wat een comeback!

De wedstrijd was nog niet over. In blessuretijd kreeg AZ een goede kans op 4-5. En drie minuten in blessuretijd zetten de ingevallen Gravenberch goed door. Hij had alleen het overzicht niet. Had hij de bal op Harroui gegeven, dan was de 5-4 waarschijnlijk gevallen en hadden we hier gesproken over een wonder. Helaas ging Gravenberch voor eigen succes, wat resulteerde in een slap rollertje voorlangs. Jammer, want een driepunter had het feest compleet gemaakt. Maar laten we niet klagen. Even leek Sparta af te stevenen op een 7, 8, misschien wel 9-0 nederlaag. De 4-4 smaakt dan ook heerlijk!

Eindelijk een punt. Eindelijk gescoord. Met Engels is eindelijk een aanvaller gehaald en de kans dat Harroui blijft wordt met de dag groter. Op deze vierde oktober in het jaar 2020 konden Spartanen na een wedstrijd eindelijk weer eens breed glimlachend de avond in!

Spelers die voor Sparta in actie kwamen: Van Leer, Fortes (46. Abels), Vriends, Heylen, Pinto, Harroui, Smeets (46. Mijnans), Auassar (80. L. Duarte), D. Duarte (74. Meijers), Thy, Emegha (67. Gravenberch)

4.7 7 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
1.3K Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
D
Sunny
Spartaantje
3 maanden geleden

Vooraf teken je natuurlijk voor een punt tegen AZ, zeker hetgeen wij de afgelopen weken hebben gezien. Natuurlijk is iedereen een beetje blij. Ook ik, al zal ik de 1e helft niet snel vergeten. Wat was dat slap, zonder vertrouwen en een parodie op verdedigen. Dat we alsnog een punt hebben gepakt na zo’n eerste helft is een wereldwonder. Maar dat komt niet doordat Sparta opeens de pannen van het dak speelde. Dit punt hebben wij echt te danken aan de keeper van AZ.
Wat wel duidelijk is geworden is dat spelers als Fortes, Smeets en van Leer feitelijk te zwak zijn. De eerste 2 werden dan ook terecht vervangen in de rust.
Helaas moeten wij het met deze keeper gaan doen dit seizoen. Die gaat echt geen punten voor je pakken. Ik had een klein beetje gehoopt dat van Stee alsnog een keeper zou gaan halen, maar helaas. Voor wat betreft Emegha: laat deze jongen nou gewoon dit seizoen in Jong spelen. Hij is nog lang niet toe aan het 1e elftal. Staat constant buitenspel en maakt in de duels telkens weer overtredingen.

D
Ruud
Leonidas
3 maanden geleden

Gravenberch is los hoor.
En Abels heeft de smaak ook te pakken.

https://mobile.twitter.com/SpartaRotterdam

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
D
Jan
Gladiator
3 maanden geleden

Ik heb gedaan wat Maurice schrijft “bij abonneer aangeven welke reacties je wil ontvangen” en het werkt ik heb inmiddels 3 e-mails binnen?

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Disqus is NOG slechter dan het voorheen was op de oude site.
Verschrikkelijk.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  ATX
3 maanden geleden

Al het nieuwe is wennen ik ben al blij dat ik niet steeds meer hoef in te loggen. Verder worden we steeds wijzer en is er inderdaad nog wat werk om de foutjes eruit te krijgen maar, alles heeft tijd nodig.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Ik heb het niet over iets ‘nieuws’. Ik zeg dat Disqus nu nog slechter is dan voorheen.

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

en nog een email voor je 🙂

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

Dank je ik geef je een+

D
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Is dat het klokkie?

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Nee, dat is alleen voor die ene reactie.. Maar bovenin staat “Abonneer” (met dat envelopje).. Dan kun je (per artikel, dus niet site-breed) je aanmelden voor mailtjes als er iemand op je reageert

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Maurice, Is er ook nog een mogelijkheid om iemand te blokkeren?

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Hahaha Hans toch!!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Volgens mij gaat het om de hele discussie want dit bericht geef jij aan semper en ik krijg het binnen via de mail.

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Ik denk dat ik het daarbij laat, want niet alle gebruikers zullen dit willen, dus ik ga dat niet standaard aanzetten.. Wat ik wel nog ga onderzoeken is of het (door de gebruiker zelf) aan te zetten dat het op ALLE artikelen zo werkt.

D
Spangenaar
3 maanden geleden

Lunchtijd…prachtig weer hiero…
Laterz.
Heb trouwens iets in het off-topic gegooid.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Semper
D
Spangenaar
3 maanden geleden

https://twitter.com/SpartaRotterdam

Hiero andere koppeltjes aan het werk.
Goed bezig.

D
Spangenaar
3 maanden geleden

Tjezus..je heb er een dagtaak aan….weghalen van de minnen.
Vind het raar dat je niet meer kan zien wie of dat er plust of mint.
Anoniem minnen..omdat de context..je niet bevalt.
Driewerf bah…

D
Spangenaar
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Nou ik maak wel nieuwe vrienden hiero.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

En weer een plus.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Heb je gezien dat ik je een + gegeven hebt? Heel belangrijk wie dit doet hahaha.

D
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Ja plusje zie ik maar niet je naam. 8 minnen!!!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Dan werkt het Anoniem stemmen nog steeds ik geef je een plusje en Maurice een –

D
Spangenaar
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

ok

D
JB
Spangenaar
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Laat ze de pest krijgen met die plussen en minnen. Veel lastiger vind ik dat het veel onoverzichterlijker is geworden. In de oude website kon ik precies zien door een melding wie er gereageerd had. Nu moet ik door alle troep heen scrollen om de goede inzendingen te vinden.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  JB
3 maanden geleden

Dit dus.

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  JB
3 maanden geleden

Klopt. Voorheen kreeg ik een mail met de reactie en kon gelijk reageren. Nu zie je alleen reacties wanneer alle berichten weer bekijkt. Dit doe ik niet dus krijgen posterss van mij vaak geen reactie.

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Ron Essen
3 maanden geleden

Er is wel een optie die dit zou moeten doen, namelijk het “klokje” wat je naast “plaats reactie” ziet.. Ik zet deze nu aan bij deze reactie, kijken wat er gebeurt…

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

klopt. Had ik een keer per abuis aangeklikt en kreeg toen inderdaad een mail.

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Tevens kun je (per artikel) voor jezelf aanzetten dat je meldingen moet krijgen bij reacties (dat kan bovenin, bij het “Abonneer” knopje…

Ik zal eens kijken of dat niet standaard aan te zetten voor de gebruiker voor ALLE artikelen..

D
Spangenaar
Je reactie op  JB
3 maanden geleden

Ja …je moet veel scrollen.
Maar de (vernieuw) knop rechts onder is wel handiger.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Dat ene plusje is van mij hoor. ?

D
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ja tuurlijk..heb trouwens er al tig minnen bij je weggehaald..ook bij Brandweer.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Vroeger toen je kon zien wie er een duimpje gaf gebeurde het veel minder dat ze gegeven werden.
Nu het lekker anoniem kan durven ze blijkbaar.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Irritanter vind ik dat je niet meer kan zien wanneer iemand op je reageert. Dat jan en alleman mijn berichten wel of niet leuk vinden vind ik niet eens zo relevant.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Je kunt op de knop rechtsonder drukken waar het aantal meldingen boven staat, Jordy. Alle meldingen die er bij zijn gekomen worden dan uitgelicht weergegeven als je naar boven of beneden scrolt. In het kleine cirkeltje zie je het aantal meldingen dat er bij is gekomen.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
3 maanden geleden

Maar dat werkt bij mij ook maar 1x. Na het lezen van de eerste moet ik de rest scrollen.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  D1888
3 maanden geleden

Ja klopt, maar dan zag je inderdaad nog waar de andere stonden.

Dikker
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Ik geloof nooit dat Jan steeds op min drukt

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Hahaha ik doe er weinig aan mee want zoiets interesseert mij niet. Wel als je er om vraagt zoals king laatst deed toen heb ik alles op zijn verzoek een minnetje gegeven en Hemmie krijgt altijd een –

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Dank je doe ik het ook een keer bij jou. O sorry druk ik toch op de verkeerde hahaha.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Jan
D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Dit zijn dingen waar we (ITWM zijnde) wel mee aan de slag kunnen hoor.

Het anoniem plussen en minnen ben ik eigenlijk wel met je eens Semper. Ook dat je niet kan zien wie er plus/mint.. Ik ga daarmee aan de slag..

Jordy, wat bedoel je met “Je kan niet zien wanneer iemand op je reageert” ?

/edit
Anoniem stemmen staat nu uit!

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Maurice
D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Neen, wel lang en krom.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Ik denk dat Jordy bedoelt dat je met de oude versie in Disqus je meldingen kon bekijken en zo zag wie er op je bericht had gereageerd.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Juist!

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ah, dat klinkt logisch.. Ik deed dat zelf echter nooit, maar ik kan me voorstellen dat het wenselijk is.. We gebruiken voor de nieuwe site echter het ingebouwde Comment systeem (met als extra service dat je je oude Disqus account kunt gebruiken).. Dus dat is allemaal een beetje anders nu..

Ik neem hem wel mee.. Geen idee of het op te lossen is, maar ik duik er even in…

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Ik dacht even testen, maar ik kan de min niet meer weghalen. Sorry haha.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  _Stephan
3 maanden geleden

Moet je op het plusje drukken.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Is het ook niet meer mogelijk om een e-mail te krijgen wanneer iemand op je schrijven reageert?

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Prima Maurice.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
D
Spangenaar
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Is goed Maurice…thanks.

D
Maurice
Spartaantje
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Het laten zien WIE er gestemd heeft zit standaard niet in dit pakket, dus daar moeten we even verder induiken. Maar anoniem staat in ieder geval al uit. 🙂

D
Spangenaar
Je reactie op  Maurice
3 maanden geleden

Prima.

D
Spangenaar
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Ja…ook irritant.

D
SpartaJordy
Gladiator
3 maanden geleden

Tuurlijk zie ik graag nog een jongen erbij maar nog belangrijker vind ik dat Harroui nog een half jaartje blijft. Gewoon half jaar vlammen en dan voor een mooie prijs de deur uit. Professioneel zijn, knop omzetten en het is ook gewoon zijn eigen belang op de lange termijn om te blijven presteren.

D
Spangenaar
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Als hij straks goed presteert is hij in de winter weg.
Helpt wel als je hem op de juiste plek neerzet.
Centraal op 6.
Maar ja.. dat botst met Auassar.

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Denk dat het financieel sowieso beste is om hem vd winter weg te doen. Zijn contract loopt einde van het seizoen nog maar een jaar, verlengen gaat die niet. Dat is geen ideale onderhandelingspositie.

D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik zie nog nergens een Dervi in Twente-shirt hoor …

Pieter Slagboom
Spartaantje
3 maanden geleden

Meerdere Eredivisie clubs in gesprek met Zirkzee. Zou van Stee daar tussen zitten? :p

Michel Crans
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Zou kunnen als hij een jaartje dicht bij zijn familie in spijkenisse wil wonen. Maar hij zal wel bij een top 6 ploeg willen spelen

SR1960
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Gaat die dadelijk naar 020 humor.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  SR1960
3 maanden geleden

Zit net Rondo te kijken en daar gaat het ook wel om het gebrek aan een spits bij Ajax. Dus wie zal het zeggen. Speelt ie Champions League. In ieders belang (vanuit Ajax- en Zirkzee-perspectief)

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Henk heeft al twee maanden contact met Bayern, heeft alleen het nummer van Zirkzee niet.

Nico Pijpers
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

vStee heeft helemaal niks jo anders had Halil hier wel gelopen
Nee ik geloof daar niks van .

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Maar hij was geïnteresseerd in Lewandowski

D
SpartaJordy
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Voor Robben maar die bleek al een jaar gestopt en weer begonnen. Niks mis met dat netwerk van Henk.

D
Hemmie
Spartaantje
Je reactie op  SpartaJordy
3 maanden geleden

Hahaha…

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Waarom niet ?

D
Hemmie
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Zirkzee, die zal toch wel naar Twente gaan…

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Met een huurprijs van meer dan een miljoen?

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Kan toch alleen dan maar PSV of Ajax zijn ?

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Melkchocolade
D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Melkchocolade
3 maanden geleden

En Vitesse en Twente natuurlijk

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Feyenoord lijkt me het meest logisch hoor. Bij PSV en Ajax moet je nog maar zien of ie speelt.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Zuid heeft ook geen geld tenzij Berghuis verkocht wordt.

Nico Pijpers
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Fonzy nou wordt die Berghuis door alle media de hemel in geprezen verkocht beter op Zuid blijven maar ik lees nooit een club wil Berghuis.
Nou hij blijft gewoon op Zuid en daar mag Berghuis blij mee zijn .

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Ik denk niet dat het Bayern om geld te doen is als ze hun toptalenten een jaartje uitlenen. Vooral om speelminuten en ontwikkeling.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Sparta dus.

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Zover dat ik weet zijn ze in Bayern nog nooit filantropisch ingesteld geweest.

MichielHerle
Spartaantje
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

Toch wel hoor. Bayern heeft het faillissement van Dortmund helpen voorkomen.

Bayern zal een goede plek voor Zirkzee wensen, meer dan geld. Hoe hoger het niveau hoe beter

Laatste wijziging 3 maanden geleden door MichielHerle
D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

Nee, maar ik denk dat Bayern hem niet zomaar aan de hoogste bieder uitleent. Die zien hem normaal gesproken liever een seizoen lang bij pak m beet Feyenoord spelen dan dat ie bij Ajax op de bank zit. Dat is veel meer waard dan een ton meer of minder bij de huursom.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Dan zal het vast vanwege smerige praktijken van de zaakwaarnemer op niets uit lopen.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

Natuurlijk zit hij daarbij “Henk gelooft in zichzelf “.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Hadden onze spelers dat ook maar eens.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Hoera!! een min geen probleem mag ik degene die hem gaf bedanken zo sta ook op de kaart.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Ik heb ook minnetjes zie ik goh wat erg maar, ik bedoelde het juist positief Henk is een persoon die juist in deze mogelijkheden gelooft dat hij dit kan en hij kan goed lullen dus het zou mij niet eens verbazen als hem dit lukt.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

In de TD-groepsapp?

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Tinderen tussen TDs en spelers. Lekker swipen voor die spelers.

club:
Sparta Rotterdam
oud en traditioneel
kunstgras
degradatiekandidaat
kan geen transfersom betalen

zoekt:
Nederlands sprekende spelers van 30+ uit de regio Den Haag.

Edit: grapje ik ben lid van de Henk en Henk fanclub. Maar kon het niet laten een populistisch grapje te maken.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door _Stephan
D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Pieter Slagboom
3 maanden geleden

LOL

Nico Pijpers
3 maanden geleden

Wat gaan we nog mee maken vandaag in de transfer tijd tot vanavond 23u59 .
ik denk bij Sparta niks meer .

Brandweer1
Brandweer1
Je reactie op  Nico Pijpers
3 maanden geleden

Dat hoeft ook niet. Er staat nu een goede ploeg met een goede trainer.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Geloof jij ook nog in Sinterklaas?

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Nico Pijpers
3 maanden geleden

Houdt moed Nico.
Maar ik denk dat je gelijk hebt en dat er niets meer bij komt.
Nu maar hopen dat er ook niets meer weggaat.

Nico Pijpers
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Denk het ook niet Ruud .

D
Spangenaar
3 maanden geleden

Fraser schermt in interviews na afloop dat wij supporters de ‘juiste context’ niet willen/kunnen inzien.
Kan iemand mij uitleggen wat hij daarmee bedoelt?

D
Peter Bonnier
Spartaantje
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Simpelweg dat een gedeelte van de fans punten verwacht, terwijl hij vind dat je alleen bonuspunten kunt halen tegen de topclubs

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Het is toch heel simpel als je alleen maar de intentie hebt om tegen te houden dan moeten de supporters in de “context “ begrijpen dat we niet gaan scoren.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

zo simpel is het niet hij heeft geen keuze als je voorin geen behoorlijke aanvallers hebt je kan wel als een blinde gaan aanvallen maar dan regent het doelpunten in het verkeerde doel

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Ik baseer mij even Op de wedstrijd tegen az de trainer zegt “tegen die ploeg willen wij bonuspunten halen” en zie zowaar de tweede helft doet Sparta iets wat waarschijnlijk de hele wereld is overgegaan met dezelfde spelers (zonder Rayhi) wat hij al de eerste wedstrijd tot zijn beschikking had. Hadden we een goeie keeper gehad dan was de mogelijkheid tot zelfs drie punten. Ik weet dat de keeper van az Sparta gezind is maar onze keeper deed het ook niet goed.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

En AZ stond met 10 man Jan ook mazzel dat die pingel er niet inging maar of we nu over een wederopstanding van Sparta moeten verwachten

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

Die pingel wordt niet goed genomen en tegen Ajax speelde we ook tegen 10 man alleen waren de wissels toen raar.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Ajax stond vooral veel beter te verdedigen dan AZ. Maar hij had tegen Ajax Thy beter laten staan inderdaad.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Fonzy
3 maanden geleden

We moeten ons misschien geen zand in de ogen laten strooien maar de tweede helft tegen AZ drukten ze de tenstander 45 minuten terug.
Misschien hadden we wat geluk met de doelpunten maar dat had AZ in de eerste helft nog meer.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ze speelden ook gewoon prima de tweede helft. Wat met name beviel was de pressie en agressie om de bal weer snel te veroveren.

Steef
Je reactie op  D1888
3 maanden geleden

Mee eens toen ze dat bij PEC deden drongen ze die ook in het defensief. Jammer dat dit niet vaker gebeurt. Een beetje overtuigd zijn van eigen kunnen en beseffen dat hier in NL geen wonder ploegen zijn.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  D1888
3 maanden geleden

Ik denk dat de grote verdienste van Sven Mijnans was.
Was een plaag voor AZ.
Zelfs Eenhoorn was bij Studio Voetbal onder de indruk van hem.

Wolf
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Als het slecht gaat ligt het aan de defensieve speelwijze van de trainer, als het goed gaat ligt het aan de speler die op dat moment uitblinkt………

Ik ben voor de nuance. Vind HF het goed doen met het materiaal waarover hij beschikt.

Ja, ik zou Van Leer ook vervangen ect. maar als hij dat niet doet is hij voor mij nog geen slechte trainer. Hij zal daar zijn overwegingen bij hebben en ik ga er van uit dat HF ook liever wint dan verliest.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Wolf
3 maanden geleden

Henk kan niet tegen kritiek gezien zijn reactie bij Rijnmond.

Kom maar op met de minnetjes.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

En Harroui. Die was voor rust ook dramatisch slecht. Kijk bijvoorbeeld hoe die bij de 2-0 vrijblijvend wegsjokt bij die Karlsson die 2 seconde later de voorzet geeft. Na rust speelt Harroui weer assetief als vanouds. Zelf naar de bal gaan; duels aangaan, etc…

De hele mentaliteit was na rust anders.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Mijnans was natuurlijk top. Kunnen natuurlijk alleen niet verwachten dat hij dit elke wedstrijd kan opbrengen. Hij kon zich nu in 1 helft helemaal leeg lopen.

Ouderkerk
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Hij bedoelt daarmee dat hij het zelf ook niet weet. Deze man is totaal ongeschikt!

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  Ouderkerk
3 maanden geleden

Waarom ook niet weer een andere trainer halen of misscien ben jij wel geschikt.

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  Ouderkerk
3 maanden geleden

Nou nee, hij is niet ongeschikt. Hij probeert met een beperkt budget Sparta te handhaven in de ere-divisie.

Brandweer1
Brandweer1
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

In die zin is hij zeer geschikt. Eerst promotie en daarna 11e plaats

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

11e plaats bij een afgebroken competitie met bijna allemaal moeilijke potten die niet gespeeld zijn.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Is een beetje een dooddoener. Je weet niet hoe gelopen was en heeft het dus geen enkele zin er elke keer naar te verwijzen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  D1888
3 maanden geleden

Maar om Fraser elke keer een veer in zijn reet te steken omdat hij de 11e plaatst heeft bereikt heeft wel zin ?

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

De behaalde elfde plaats is een feit. Alles wat misschien nog had kunnen gebeuren is eigenlijk irrelevant. Dat kun je altijd twee kanten op uitleggen. Sparta heeft van de laatste vier wedstrijden van afgelopen seizoen er drie gewonnen. De vorm na de winterstop zat dus ook wel snor. Misschien hadden we nog wel gestegen. Doet er niet toe. We zijn elfde geëindigd als promovendus en dat is een goede prestatie van Fraser als hoofdverantwoordelijke.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
Wolf
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Die 11e plaats is nu eenmaal de realiteit. En waarom zou je zo’n “cadeau” als Sparta supporter niet uitpakken.

De wedstrijden die nog gespeeld moesten worden is speculatie, die had je kunnen verliezen maar ook winnen.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Nee ook niet.

Flixie
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Concurentie moest ook nog tegen elkaar. Twente had bijvoorbeeld nog een lastig programma.

D
Theo1
Spartaantje
Je reactie op  Ouderkerk
3 maanden geleden

Evenals zijn 15 voorgangers bij Sparta. Bij Sparta wordt iedere trainer ongeschikt gevonden door (een deel van) de aanhang. Daar moet je als trainer boven staan

mikevanz
Spartaantje
Je reactie op  Theo1
3 maanden geleden

Alex pastoor was geschikt. Heeft de puinhoop van Vloet moeten opruimen en met minimale middelen een elftal moeten smeden, aan gezien er in het hoofdgebouw weer eens werd gepot.

D
Fonzy
Spangenaar
Je reactie op  mikevanz
3 maanden geleden

Die heeft er ook een zooitje van gemaakt met handen en voeten met doelgemiddelde er in gebleven en toen werdt het nog erger.

D
ton
Je reactie op  Theo1
3 maanden geleden

Als hij bedoelt context van kleine club en te hoge verwachtingen, okay. Maar Fräser speelt continue met zeer verdedigende tactiek en zet poppetjes op verkeerde plekken of laat ze niet starten. Dat Halil naar Twente gaat, kan je gerust ook in die context plaatsen. Dat hij volhardt met een ballenvanger op te stellen idem. Kritiek moet je tegen kunnen als trainer en kijken of er iets in zit.

D
De Titanic....
Spangenaar
Je reactie op  Theo1
3 maanden geleden

Schijnbaar staat Fraser er niet boven omdat hij er melding van maakt….

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Theo1
3 maanden geleden

Verstandige woorden

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Semper
3 maanden geleden

Bij Rijnmond geeft hij de supporters gewoon een smerige trap in de rug.
Nare man.

“Maar na rust moet ik mijn spelers een compliment maken, ook als je de voorgaande wedstrijden meeneemt en hoe weer allerlei mensen een oordeel hebben over de eerste drie wedstrijden. Daar moeten ze toch tegen vechten”

Hij vergeet er even voor het gemak bij te vermelden dat Sparta pas ging voetballen toen hij deed wat allerlei mensen al weken roepen.
Fortes en Smeets eruit en Mijnans erin.
Nu van Leer nog trainer.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door Ruud
Sparta kaatsheuvel
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ik begin steeds meer een hekel aan die nare trainer van ons te krijgen, het is gewoon een arrogante kwast die veel praat maar niets zegt!

D
SpartaSmurf
Spartaantje
Je reactie op  Sparta kaatsheuvel
3 maanden geleden

Ja nogmaals

D
_Stephan
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Allerlei mensen kunnen ook supporters zijn ja. Maar dat is interpretatie. Staat nergens letterlijk Semper & Ruud, dus een beetje flauw is het wel.

Het kunnen namelijk best (ook) TV voetbalanalisten, journalisten, zaakwaarnemers, sponsoren, bestuursleden en de overige leden van de zogenaamde 3e colone zijn.

Lijkt me niet meer dan normaal dat de trainer zijn spelers publiekelijk in bescherming neemt. Zeker niet na 4 wedstrijden tegen of de topclubs of met een onterechte rode kaart voor Sparta.

Fraser kan je type trainer niet zijn. Maar dit is zoeken naar spijkers op laag water.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door _Stephan
D
RWGladiator
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

De reactie van Geert den Ouden was top! Noemt gewoon man en paard en geeft aan dat het allemaal zeer matig is. Dat we als een wonder op 4-4 kwamen doet daar niets aan af.

D
Spangenaar
Je reactie op  RWGladiator
3 maanden geleden

Reactie.. van Geert den Ouden top? Ja.. over de top.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
3 maanden geleden

Aan de eerste helft in Zwolle en de tweede helft tegen AZ was niks matig hoor. Dat was een goed niveau wat we wekelijks moeten kunnen halen en waarmee we ons gewoon weer tussen plek 10 en 15 kunnen nestelen. Het enige zorgwekkende is of we dit voetbal in doelpunten en punten om gaan zetten. Veel zal afhangen van Kharchouch en Engels.

Dikker
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Wel zorgelijk dat hij tegen Zwolle vond dat de dragende spelers niet goed aan de wedstrijd begonnen.
En dat was afgelopen zondag weer zo.
wat gaan we daar aan doen mijnheertje Fräser ???

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Dikker
3 maanden geleden

Je kan beter vragen wat meneertjes Vriends, Auassar en Smeets eraan gaan doen dat ze zo lopen te kutten voor rust.

Dikker
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Meneertjes Vriends, Auassar en Smeets, wat gaan we er aan doen?

Beau
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Dat voetbal was inderdaad niet matig, maar daarmee alleen ga je dus echt niet eindigen tussen plek 10 en 15 zolang je niet tot doelpunten kunt komen.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  RWGladiator
3 maanden geleden

Geert den Ouden is een Spartahater.
Het verbaast mij trouwens dat er maar weinigen schrijven dat Sparta onder aanvoering van een fantastisch jeugdig talent, de 2e helft de strijd aanging en het AZ moeilijk maakte.
Dat de keeper helpt en de doelpunten inleidt, doet daar niets aan af.
Dat deed onze keeper de eerste helft nl ook.
En dan maakt die 20-jarige ook nog eens de dikverdiende 4-4!

Allez OM
Je reactie op  Hans E
3 maanden geleden

Wie jaagde er als enige op Bizot bij die 1e blunder ? Juist Mijnants de rest stond op afstand toe te kijken, de rest volgde blijkbaar de HF instructies op……

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Allez OM
3 maanden geleden

En nog 1. Er liepen 2 Spartanen snel de 16 in.

D
ton
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Chapeaux! Ben zo klaar met deze vent.

Brandweer1
Brandweer1
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Oh ik dacht dat je klaar was met Van Stee.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Brandweer1
3 maanden geleden

Kom op Brandweer laten we het gewoon bij Sparta houden.
Wij hebben hier verschillende meningen wat prima is maar ga niet op iedereen zo reageren.
Ga liever de discussie aan en onderbouw je mening.

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

We hebben vele jaren gehad dat op het moment het even slechter ging de trainer eruit moest. Willen we weer naar een situatie van elke 3 maanden een nieuwe trainer?

D
ton
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

Denk dat je Rankovic zwaar onderschat..die deed eigenlijk de trainigen. Jalink nooit kunnen betrappen op inbreng van waarde om eerlijk te zijn. Ik snapte niet waarom perse contract tussentijds verlengd moest van Fraser.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Sparta Nar
3 maanden geleden

Maar er zal toch wel iemand binnen de organisatie zijn die hem kan/ mag corrigeren.

Allez OM
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Taak van de hulptrainers maar die knikken meestal ja en amen. Kan mij niet voorstellen dat een Nico Jalink t met hem eens is

D
Sparta Nar
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Trainers zijn net als vrouwen, je kan niet zonder maar je moet er zeker niet naar luisteren als ze emotioneel zijn 🙂

D
D1888
Spartaantje
3 maanden geleden

Keepers: Van Leer, Okoye en Coremans
Rechtsback: Fortes en Abels
Linksback: Pinto en Meijers
Centraal: Heylen, Vriends en Beugelsdijk
Middenveld: Harroui, Auassar, Smeets, Mijnans, Burger en 2x Duarte
Voor: Thy, Kharchouch, Engels, Gravenberg en Emegha

Hier gaan we het mee doen denk ik. Heb alleen de spelers genoteerd die een redelijke kans maken op speelminuten.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  D1888
3 maanden geleden

Emegha is een talent maar moet gewoon eerst een jaar in Jong gaan spelen. Wat Fraser nu met deze jongen doet is echt onzin.
Alleen weer eigen belang zodat hij dadelijk kan roepen ” de supporters willen jeugd zien en zie je nou dat ze tekort komen “

D
Mari van Wijk
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

De ene wil talenten opgesteld zien en de ander vindt dan dat ze niet voor de leeuwen gegooid moeten worden. De waarheid ligt vast in het midden.

D
ton
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Eens, Emegha heeft in zijn speelminuten niets goeds gedaan en liet zien nog niet klaar te zijn voor dit nivo. Moet heel veel nog leren en vooral eerst veel minuten maken in het 2e. Daarom zou een extra spits heel wenselijk zijn nog. Reken gerust nog maar op Piroe, ik zie die nog komen.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Ik denk dat Henk nu ook op itwm zit gezien het aantal minnetjes.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Jammer van die insinuatie in je laatste zin. Fraser had toch weinig keus gezien de geringe aanvallende versterkingen die Van Stee voor hem gehaald had. Blijkbaar vond ie Emegha het beste / enige alternatief na de blessure van Kharchouch en het verkopen van Rahyi. En uiteindelijk geeft Fraser hem toch de kans. Net als ie Mijnans tegen AZ de kans gaf. En eerder al zoveel andere talenten de kans gaf. Maar kansen krijgen is één, de speler moet ze zelf grijpen.

Fraser gaat Emegha straks gewoon weer naar Jong Sparta sturen als ie drie of vier volwaardige spitsen ter beschikking heeft. En dat vinden wij toch allemaal het beste voor hem? Of ga je dan ineens roepen dat Fraser Emegha kapot heeft gemaakt?

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Welke talenten heeft hij een kans gegeven dan ?

Gerco
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Klopt Ruud
Af en toe minuten maken bij Sparta 1
Lekker 2e divisie, voor iedereen betert
Wat de training betreft, kan ie wel paar x in de week met de grote jongens mee doen

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Daarom staat hij bij mij ook als nummer 5 in het rijtje.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Emegha was gewoon nodig Ruud we hadden niks voorin. Nu wordt het een ander verhaal met Engels erbij hoeft hij niet in de basis te beginnen wat mij betreft blijft hij wel bij de selectie.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Dat ben ik niet met je eens Jan.
Dan had hij beter Afakar kunnen pakken omdat die jongen nu verder is dan Emegha.
Afakar heeft al veel meer wedstrijden op nivo gespeeld en deed dat ook nog eens erg goed. Emegha heeft twee wedstrijden bij Jong gespeeld verder alleen maar jeugdpotjes.
Dat kan dan toch nooit dat je hem in de basis gaat zetten terwijl bv een Sven Mijnans die al een paar jaar op nivo uitblinkt geen speeltijd kreeg.
Hij kan niet met jeugd omgaan en zal dat ook nooit leren.

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Mijnans zijn we het over eens. Ik kan over Afaker niet oordelen ik heb Emegha gezien en ondanks zijn jonge leeftijd zie ik er wel wat in maar geleidelijk brengen en die mogelijkheid is er nu.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Jan
3 maanden geleden

Afakar speelde in de tweede divisie bij Katwijk de pannen van het dak en werd daarom door Sparta aangetrokken.
Lijkt me dat als je in de tweede divisie een seizoen lang elke week hebt gespeeld je verder bent dan wedstrijden bij de jeugd.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Hij doet het nu toch ook goed, Ruud?

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Melkchocolade
3 maanden geleden

Ik bedoel dat Afakar nu verder is dan Emegha die Fraser in de basis zet tegen AZ.
Zo maak je een jeugdspeler kapot.

D
Melkchocolade
Spartaantje
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Ik vroef of Afaker het goed doet bij Jong Sparta. Ik heb hem niet zien spelen, maar zag wel dat ie scoorde.

D
JohnK
Spartaantje
3 maanden geleden

Ik zie net het interview van Harroui op Rijnmond daar word ik niet vrolijk van wat een lullig zeikerig verhaaltje van Harroui het is dat we hem echt heel erg nodig hebben anders zou ik zeggen sodemieter maar op naar die valse boeren.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  JohnK
3 maanden geleden

Zo’n lulverhaal lijkt toch volledig ingegeven door een zaakwaarnemer die een breuk wil forceren. Kan me niet voorstellen dat een speler uit zichzelf met zulke onzin naar de media loopt.

Prima dat Harroui zelf liever rechtshalf of linkshalf in een 4-3-3 speelt, maar enige realiteitszin en dankbaarheid naar Sparta en Fraser zou ook wel op zn plaats zijn. Al die goals en assists had ie namelijk nooit aan zn cv kunnen toevoegen als Fraser hem niet in een aanvallende rol op rechts had geposteerd. En daar heeft Harroui zn hele uitverkiezing bij Jong Oranje en de interesse van andere clubs toch voor een groot deel aan te danken.

Ik kan me trouwens ook niet aan de indruk onttrekken dat hij via Jong Oranje – Van der Looi naar Groningen gepusht wordt. Dat soort dingen vind ik allemaal iets te toevallig. Net als de link Tavsan – Boutahar (zaakwaarnemer) – NEC.

Laatste wijziging 3 maanden geleden door vakkie20
D
JohnK
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Je hebt gelijk de voetbalwereld m.n.zaakwaarnemers is zeer troebel maar het komt bij mij waardeloos over dat een speler gewoon keihard laat weten weg te willen naar Groningen omdat hij dan op zijn geliefde positie mag spelen dat heeft de zaakwaarnemer echt eerlijk beloofd…Harroui kwam bij over als een slimme jongen blijkt niet zo te zijn.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
3 maanden geleden

Zo werkt de voetbalwereld tegenwoordig.

D
ton
Je reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Maar Sparta hoeft helemaal niet aan mee te werken toch?

D
Dr. Clavan
Gladiator
Je reactie op  ton
3 maanden geleden

Nee, Harroui heeft volgens mij nog een contract voor 2 jaar en wanneer daar geen gelimiteerde afkoopsom in is opgenomen (wat bij Rayhi dus wel het geval was) hoeft Sparta nergens aan mee te werken.