Feyenoord zou zijn pijlen hebben gericht hebben op Sven Mijnans. Dit meldt VI. De club uit Zuid zou een bod voorbereiden op de aanvallende middenvelder en de wens hebben om hem nog voor 1 februari in te lijven. Feyenoord is niet de enige club met verregaande interesse, maar Mijnans zou een overstap naar Zuid wel zien zitten.

Contract tot medio 2024

Al in de zomer van 2021 verlengde Sparta het contract van Mijnans met drie seizoenen tot medio 2024. Onze club kan dus ook nog gerust wachten tot de zomer om hem te verkopen. En Sparta staat er financieel gezond voor. Sparta hoeft hem dus niet per se deze winter te laten gaan en voor de welbekende appel en een ei hoeft Sparta hem al zeker niet te laten gaan. Toch kan Sparta een echt mooi bod voor Mijnans niet laten liggen. Onze club werkt jaarlijks met een tekort op de begroting en zal af en toe spelers moeten verkopen om financieel gezond te blijven. Dat is nou eenmaal het lot van een club als Sparta. Maar het bedrag zal hoog genoeg moeten zijn. En zo is het altijd. Voor het juiste bedrag, mogen spelers vertrekken. Of ze in Rotterdam-Zuid bereid zijn om echt serieus geld neer te leggen voor Mijnans, of dat ze ze hem het hoofd op hol proberen te brengen en Sparta onder druk zetten om de prijs omlaag te doen is allemaal niet bekend. We gaan het de komende dagen allemaal zien. 31 januari is Deadline Day. Vanaf 1 februari is de transferwindow voor deze winter weer gesloten.

Pedro Alemañ

Mocht Mijnans deze winter verkocht worden, dan zal er naar verwachting geen vervanger voor zijn positie worden aangetrokken. Namli is weer fit en kan prima uit de voeten op de plekken waar Nijmans speelde. En onze club heeft in december nog Pedro Alemañ gehaald. We hebben met z’n allen eigenlijk geen flauw idee hoe goed (of slecht) Alemañ is, maar hij werd mede gehaald in de verwachting dat Mijnans uiterlijk deze zomer zou vertrekken. Hij tekende tot medio 2025 op het Kasteel.

Abonneer
Abonneren op
158 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties