Met je bord op schoot naar Sparta kijken

18:00

Het bekerduel Vitesse- Sparta, dat volgende week woensdagavond in de Gelredome gespeeld zal worden, zal op een ander tijdstip gaan beginnen. Met het bordje op schoot welteverstaan. De wedstrijd wordt een uur naar voren geschoven en begint op het tijdstip van 18:00 uur. Je weet wel, op dat moment dat je vrouw of moeder net dat winterse stamppotje op tafel wil zetten en je een hap uit je rookworst wil nemen. Of net als je dat bord patat met mayonaise naar binnen wilde gaan schuiven.

Hulp van ESPN

De verschuiving van het aanvangstijdstip heeft te maken met het volgende: De Amerikaanse betaalzender wil het duel (vooralsnog) gaan uitzenden. En dat allemaal vanuit de kerstgedachte, vonden ze bij ESPN. Supporters mogen vanwege Corona namelijk niet het stadion in. Dus wie anders dan de betrokken Verenigde Stateners zullen die arme supporters wel eens even helpen. Dat kan wel, na al dat leed wat er inmiddels is aangericht met die vermaarde zondagavondpotjes, moeten ze op het Headquarter bedacht hebben.

Betaald klapvee

Maar goed, als supporter ben je vaak niets anders dan betalend klapvee en heb je niets te willen. Dus betalen maar. Wel er voor zorgen dat die rookworst die net door de jus is gegleden tijdens het opwindende schouwspel wat Sparta doorgaans op de mat legt, niet van je bordje glijdt zodat je met een dure stomerij-rekening opgezadeld wordt. En ook met patat is het oppassen. Mayonaise geeft nog viezere vlekken dan de beroerde communicatie van onze bestuurders. Maar alles voor Sparta, niet waar? Dus kijken maar weer, ook om 18:00 uur…..

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties