Vanavond speelt Sparta niet. Toch maar even met het bord op schoot (of als daar op vrijdagavond de voorkeur naar uitgaat: met een pils in de hand) de wedstrijd FC Enschede – Telstar volgen. Henk Fraser laat van de uitslag van dat potje zelfs zijn opstelling afhangen! Iets te melden over de wedstrijden die deze vrijdagavond gespeeld worden? Dat kan in dit topic.

Henk kijkt naar de concurrentie, Adil niet

Adil Auassar is niet bezig met de concurrentie, maar alleen met de eigen resultaten, zo liet hij vandaag weten.

Henk Fraser denkt daar net iets anders over. Als de Tukkers vanavond punten verliezen, dan stelt onze trainert zondag de beste 11 op; ook als daar een paar spelers met ‘kleine pijntjes’ tussen zitten. Als FC Enschede wint, dan kunnen een aantal spelers die ‘kleine pijntjes hebben’ op de bank of tribune beginnen, want dan wil Fraser geen enkel risico nemen, zo vertelde hij aan RTV Rijnmond (zie rechtsboven voor het hele interview). “Die uitslag van FC Twente zal heel bepalend zijn hoe ik met jongens met kleine pijntjes omga”, aldus Fraser. “Dan kan het zijn dat de keuze maak om een aantal spelers te laten spelen, waarvan ik nu eigenlijk denk dat het beter is om ze niet op te stellen met het oog op de play-offs.”

Faye ontbreekt zondag

Wie Fraser ook opstelt, Lassane Faye zal het niet zijn. De linksback die week in week uit een uitstekende indruk maakt ontbreekt helaas vanwege een spierblessure. Morgen volgt een voorbeschouwing op Sparta – TOP Oss, maar we verklappen vast dat Drenthe in de vermoedelijke basisopstelling staat. Zo, is die cliffhanger ook weer weg.

De concurrentie

Boven dit artikel staat de stand voorafgaand aan speelronde 34. Onze club staat 5 punten voor op Go Ahead. De club uit Deventer voetbalt pas maandag, uit tegen Jong Ajax. FC Enschede heeft momenteel zeven punten meer dan onze club. De Tukkers spelen vanavond tegen Telstar. Wij van ITWM geloven eigenlijk niet meer in een kampioenschap. Maar wij zijn de beroerdste niet en veranderen graag van mening, bijvoorbeeld als Witte Leeuwen niet blaffen, maar bijten. Van harte schrijven we daarom op: hup Telstar hup!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties