Het hing al in de lucht en is nu defintief, Aaron Meijers keert terug bij Sparta. Natuurlijk is dit niet de enige oplossing die nodig is voor de sportieve problemen die onze club heeft. Vandaag en morgen zullen er nog spelers weggaan en er zullen zeker ook nog spelers bij moeten komen. We wachten in spanning af!!

Toch was ook de komst van een extra linksback pure noodzaak. Daarom is de komst van Meijers een positief bericht. We hebben vorig seizoen, met name aan het einde van het seizoen, gezien dat hij op het niveau van Sparta meekon. Het is daarmee een relatief zekerheidje, want we zullen hem nodig hebben. Tegen Fortuna bijvoorbeeld al, als Pinto geblesseerd is, kan hij direct in de basis starten. Daarnaast kan Meijers ook als linkshalf uit de voeten en het geeft Fraser wat mogelijkheden om (bijvoorbeeld in uitwedstrijden tegen topclubs) een wat verdedigender middenveld op te stellen. Niets mis met de komst van Meijers. Maar het halen van een linksback is gewoon ook wel één van de transfers waarvan we al maanden weten dat deze moest gaan plaatsvinden. En deze heeft nu plaatsgevonden. Check. Afgevinkt. Welkom aan Aaron Meijers! En doorrrrrrrr. Want juichend gaan we er nog niet van over straat. Err moeten duidelijk nog meer spelers bij. Echte versterkingen voor het middenveld bijvoorbeeld. Hou de diverse sites in de gaten Spartanen en geef ondertussen je mening hieronder.

Geplukt van www.sparta-rotterdam.nl

Aaron Meijers keert terug bij Sparta Rotterdam. De linksback komt transfervrij over van ADO Den Haag. Vorig seizoen speelde Meijers al op huurbasis voor Sparta, waar hij tot 25 officiële wedstrijden kwam.

Henk van Stee bespreekt de transfer. ‘We waren nog op zoek naar een tweede linksback, voor de concurrentie in de selectie. We hebben altijd contact gehouden met Aaron en we wilden hem graag aantrekken. Met zijn ervaring en professionaliteit is hij een waardevolle aanwinst, die ook op het middenveld inzetbaar is. We zijn blij dat het rond is en kijken uit naar een hernieuwde samenwerking.’

Aaron Meijers is blij terug te keren bij Sparta. ‘Ik heb veel zin om weer voor Sparta te spelen. Natuurlijk is het sportief mooi om weer in de Eredivisie uit te komen, dat het weer bij Sparta is, maakt het nog mooier. Hier heb ik een goed jaar meegemaakt, krijg ik opnieuw de kans om samen te werken met een trainer waar ik een goede relatie mee heb en weet ik dat ik in een fijne spelersgroep terechtkom.’

Abonneer
Abonneren op
41 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties