Dikke streep door Jurgen Locadia

Opeens kwam uit het niets de naam Jürgen Leonardo Locadia in ITWM’s geruchtenmachine terecht. Een gerucht, niets meer en niets minder. Gerard Nijkamp heeft inmiddels ontkent dat de geboren Emmenaar, die eerder dit seizoen voor het Iraanse Persepolis uitkwam het wel zag zitten om een terug te komen naar Nederland.

Dubbele bezetting

Omdat Mario Engels inmiddels naar het land van de rijzende zon is vertrokken is Sparta in de markt voor een dubbele bezetting in de punt van de aanval. En dan komen er allemaal namen voorbij die we graag in de geruchtenmachine gooien. Zo ook de 29-jarige Locadio die vele seizoenen voor de eerstkomende tegenstander van Sparta actief was.

Dikke streep door Locadia

Maar goed, Nijkamp trekt een dikke streep door de naam van Locadio. Tegen VoetbalPrimeur meldt hij: “Het woord ‘buitenkansje’ komt in transferperiodes vaak voorbij. Ook hier wil Nijkamp inhoudelijk niets over kwijt. “We hebben een paar jongens in beeld, maar concreet is dat niet. Locadia? Nee, dat is niet aan de orde. Ik snap het lijntje richting mij (werkten met elkaar samen bij FC Cincinnati, red.).”

Het is de dus wachten op het volgende buitenkansje dat we in de geruchtenmachine kunnen stoppen!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties