halve seizoenkaart

Seizoenskaarten. Ze zitten in je portemonnee of los in je zak. Ze zijn nodig om binnen ons Kasteel te geraken. En dan kan ie er ook maar beter een beetje gers uitzien, niet? Sparta Rotterdam hing er een hele ontwerpwedstrijd aan op. Met een winnaar tot gevolg. Die heet Liam van Dijk. En die feliciteren we bij deze. Hieronder het bericht van onze club.

ONTWERP SEIZOENKAART 2024/2025 BEKEND!🎨

Voor de winterstop riep Sparta Rotterdam haar creatieve supporters op om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd voor de SeizoenClubCard 2024/2025. Uit bijna 100 inzendingen heeft een Spartaanse jury begin januari zes finalisten bekendgemaakt. Op deze zes ontwerpen mochten jullie vervolgens stemmen, waarmee jullie konden bepalen met welke seizoenkaart jullie aankomend seizoen Het Kasteel binnentreden.

Nadat meer dan 2.000 deelnemers hun stem hadden uitgebracht, mag Liam van Dijk zichzelf winnaar van de ontwerpactie noemen. Daarmee is de SeizoenClubCard 2024/2025 bekend en wint hij een gratis seizoenkaart!

Sparta wil iedereen die hun creatieve ontwerp(en) met ons heeft gedeeld en heeft gestemd op hun favoriete seizoenkaartontwerp bedanken voor hun deelnamen aan de ontwerpwedstrijd!

Onderstaand het winnende ontwerp en Liam van Dijk die zijn ontwerp op een groot bord in ontvangst nam:

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties