scheidsrechtersfluit

Sparta wordt waarschijnlijk 5e of 6e. Dat is meer dan fantastisch! Maar er is nog een kleine kans dat onze club vierde wordt en zich rechtstreeks plaats voor Europees Voetbal. Zaterdagavond weten we of die kleine kans levend blijft. Dan staat eerst om 18:45 uur Sparta – PSV op de rol. Om 21:00 uur begint Ajax – AZ. Als Sparta en Ajax beiden winnen, dan is het gat met plek 4 (met nog 3 wedstrijden te gaan) nog maar 4 punten. Sparta heeft na zaterdag op papier een makkelijker programma dan AZ en dus mogen de dromers minimaal tot aan zaterdagavond blijven dromen.

Al is 5e of 6e worden nu het enige echt realistische en al veel (en veel) meer dan waar we voorafgaand van hadden gedroomd……maar mocht er een cadeautje voorbij komen, dan uitpakken die handel.

Jeroen Manschot zal Sparta – PSV fluiten. Manschot wordt zaterdagavond geassisteerd door de vlaggende mannen Rens Bluemink en Patrick Inia. De vierde man is het heerschap Richard Martens. Vanuit Zeist kijkt Erwin Blank naar de wedstrijd als VAR. Michael Osseweijer speelt de AVAR.

Sparta – PSV is volledig uitverkocht.

Abonneer
Abonneren op
16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties